Yu-Gi-Oh! – Stort udvalg af Yu-Gi-Oh kort

Er du på udkig efter nogle Yu-Gi-Oh kort til dit barn? Måske du ønsker at samle på Yu-Gi-Oh kort? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her har du nemlig mulighed for at lære meget mere om Yu-Gi-Oh og selve kortspillet som udvikler sig hele tiden. Ofte kommer der utroligt mange nye kort og serier til Yu-Gi-Oh kortspillet, som gør at det godt kan være lidt svært at holde styr på, men som regel udkommer der 4 store grundserier Yu-Gi-Oh om året. Derudover kommer der også en helt masse andre Yu-Gi-Oh kort series engang i mellem med både nye og ældre genoptrykte kort af populære series som er meget efterspurgt. Hver gang der udkommer en ny Yu-Gi-Oh TCG serie kommer der oftest nye regler og metoder til at spille kortspillet. Det er også en af grundende til at Yu-Gi-Oh er et af de bedst sælgende samlerkortspil.

Hvad er Yu-Gi-Oh? – TCG historie

Yu-Gi-Oh er en japansk manga, lavet af Kazuki Takahashi. Serien blev udgivet første gang tilbage i 1996 i Japan og i 2004 i Danmark. Seriens omgangspunkt er den 15-årige dreng, Yugi Muto, der får fat i et puslespil, bedre kendt som Millenium Puslespillet, som hans bedstefar, Sugoroku Mutou, opdagede for mange år siden. Efter utallige forsøg fra Yugi Muto lykkes det ham endelig at samle det, og med puslespillets kræfter begynder der at vokse et ”andet ham” inden i ham. Hans andet jeg udfordrer ofte personer som har mobbet, svindlet, eller såret hans kammerater, til et mørkets spil. Den 15-åriges ”andet jeg” ville ofte give taberen af duellen en Skæbne Straf, og i få tilfælde slå dem ihjel.

Yu-Gi-Oh! The Trading Card Game blev for første gang udgivet i Japan af Konami helt tilbage i 1999 hvor det hurtigt blev populært. Efter kun 3 år blev Yu-Gi-Oh kort udgivet i resten af verdenen og spillet blev en mega succes. I 2009 kom Yu-Gi-Oh i Guinness World of Records bogen for at være det bedst sælgende samlekortspil med mere end 22 milliarder kort solgt på verdensplan.

Er du klar til at duellere? – Bliv den ultimative Yu-Gi-Oh mester

Her hos os har du mulighed for at få fingrene i alt, du skal bruge for at kunne blive en sand Yu-Gi-Oh mester. Så hop ind i selvsamme verden som Yugi Muto, hvor du sammen med dine venner kan duellere mod hinanden. Hvis du er helt ny og ikke ved hvor du skal starte, så er det nok det smarteste at gøre brug af et starter deck, der hjælper dig i gang. Vi står altid klar til at forsyne dig med diverse enkeltboosters, booster boxes, og alverdens tilbehør så du er på den rette vej til at blive en Yu-Gi-Oh master.