Vitrineskabe

Vitrineskabe er til dig, som har en masse glas, stel eller bøger, som bare bliver gemt væk i et skab eller en skuffe. Du kan i stedet for præsentere det på en hyggelig måde i form af forskellige vitrineskabe. Vitrineskabe kan fås i mange forskellige stilarter, som passer perfekt ind i dit hjem. Vi har vitrineskabe i både det klassiske, rustikke, nostalgiske og stilrene look, så derfor er der rig mulighed for at finde et vitrineskab efter dit behov og ønsker. De fleste af vores vitrineskabe er håndlavede af gode materialer, og kan fås i forskellige farver, hvis man ønsker dette. Vi sigter altid efter, at levere vitrineskabe i allerhøjeste kvalitet, og derfor står vi altid klar til at vejlede og hjælpe dig til at finde det perfekt vitrineskab.

Indretning af vitrineskabe

Selvom vitrineskabe kan bruges til opbevaring af dit smukke porcelæn, glas eller bestik, så giver det samtidig et flot udseende og hygge til stuen. Vores vitrineskabe bliver lavet i glas, jern, træ og metal, som giver mulighed for at indrette det efter, hvor du vil have skabet. Hvis du har en lang væg i stuen, så kan det være en god ide at sætte to glasskabe ved siden af hinanden, som kan skabe en slags biblioteksvæg med plads til opbevaring af samleobjekter eller bøger. Hvis du i stuen har mange træmøbler, så kan jernskabe være et godt supplement til, at give rummet et ekstra pift. Indretningen bliver let for dig, der ønsker at få din bolig til at se moderne, trendy og unik ud, med vores udvalg af vitrineskabe.

 

Vitrineskabe i metal

Hvis du ønsker et råt look, kan du kigge nærmere på vores udvalg af vitrineskabe i metal. Vores metalskabe fra Tine K og Nordal er af høj kvalitet, og har plads til mange fine køkkensager. Disse vitrineskabe er lavet i store og brede modeller, men også i slanke udgaver, så du kan placere vitrineskabet, selvom rummet ikke har så mange kvadratmeter. Det kan endda være, at du ønsker at præsentere tøj, sko eller tasker i soveværelset, og her er metalskabet en god måde at skabe kontrast til din seng og møbler. Derfor er vitrineskabe i metal til dig, som elsker forskellige stilarter, og kan lide at gøre dit hjem mere personligt. Vores udvalg af vitrineskabe er flotte og er til billigepriser, men det er altid en god ide at overveje, hvor meget plads du har brug for, inden du går på jagt efter et af vores vitrineskabe.