Varmepumpe spare dig en masse penge

Hvis du leder efter en mere effektiv måde at opvarme dit hjem på, kan en luft-til-vand-varmepumpe være en god mulighed. Luft-til-vand-varmepumper er meget billigere i drift end traditionelle opvarmningssystemer og kan spare dig mange kWh elektricitet hvert år. Hvor effektiv en luft-til-vand-varmepumpe er, afhænger af flere faktorer, f.eks. størrelsen på dit hjem, varmepumpens placering, klimaet udenfor, kvaliteten af installationen osv. En effektiv luft-til-vand-varmepumpe vil dog typisk give dig 3-3,5 kWh el for hver kWh el, den forbruger. Se de mange fordele ved et skift til varmepumpe.

Sikre dit hjem med en kvalitets varmepumpe

Luft-til-vand-varmepumper er mest effektive, når de anvendes sammen med gulvvarmesystemer, da de ikke kræver så høje fremløbstemperaturer. Faktisk falder effektiviteten med 2-3 % for hver grad, som fremløbstemperaturen til centralvarmesystemet stiger. Det skyldes, at det har stor betydning, om luft-til-vand-varmepumpen skal levere varme til gulvvarme ved 30-35 grader eller skal levere op til 50 grader i radiatoren. Luft-til-vand-varmepumpen har svært ved at generere varme højere end 55 grader celsius. Du kan derfor øge effektiviteten af dine radiatorer ved at udskifte dem med større modeller med en lavere fremløbstemperatur.

Benyt dig af en varmepumpe til din helårsbolig

Hvis du har et helårsbolig, har du sandsynligvis brug for en luft-til-luft-varmepumpe til at fungere sammen med din radiator, gulvvarme og varmt brugsvand. I alle deres komplette luft-til-vand-systemer finder du den nyeste teknologi, og varmepumpens energimærkning er A+++. Du kan finde en prisbillig luft til vand-varmepumpe med prisgaranti her. Varmepumper er en god måde at spare penge på din energiregning, da de bruger mindre energi end traditionelle opvarmningsmetoder. De er også med til at reducere dit CO2-fodaftryk, da de ikke frigiver skadelige emissioner til atmosfæren. Kontakt dem i dag for at få mere at vide om deres luft til vand-varmepumper, og hvordan de kan hjælpe dig med at spare penge på dine energiregninger. Varmepumper til husholdningsbrug bliver mere og mere populære i Danmark, da de er en mere bæredygtig og økonomisk bæredygtig løsning til opvarmning af boliger. Deres virksomhed sælger husvarmepumper til de skarpeste priser i Danmark, og de tilbyder også prisgaranti på deres produkter. Som privatperson vil du opleve, at regeringen fremover vil råde til et skifte til mere bæredygtige varmekilder som varmepumper, og der vil løbende blive taget nye tiltag for at gøre dette mere attraktivt. Økonomisk set vil en varmepumpe også give dig store besparelser, hvis du allerede har en gas-, olie- eller pillekedel, da din varmepumpe vil bruge betydeligt mindre el.