Tag familien med til Køge

Køge er en hyggelig by på Sjælland, der byder på masser af aktiviteter for hele familien. I Køge kan I finde mange hyggelige spisesteder, butikker og seværdigheder, der er sikre på at give jer en fantastisk oplevelse.

Køge bugt er et godt sted at starte

Køge bugt strand ligger kun få minutter fra byens centrum, og her kan I nyde en afslappende dag ved vandet. I Køge kan I også besøge Køge Museum, hvor I kan lære mere om byens historie. For børnene er der masser af sjove aktiviteter, heriblandt Køge Legepark, Køge Svømmehal og Køge Bibliotek. I Køge er der også et stort udvalg af butikker, så I kan shoppe løs, mens I er her. Hvis I leder efter en hyggelig by at besøge på Sjælland, så tag familien med til Køge. I kan finde flere oplysninger om byen på denne side.

Tag en tur til København for den helt store shopping tur

Er I på jagt efter en shopping tur, der virkelig kan ses? Så tag en tur til hovedstaden, hvor I kan finde masser af forskellige specialbutikker. København er en by med et mangfoldigt udvalg af butikker, hvor I kan finde alt fra lækre mærkebutikker til genbrugsbutikker. København er også kendt for sine mange cafeer og restauranter, så I skal nok finde noget, der falder i jeres smag. Derudover kan I også tage en tur til Tivoli i København, hvor I kan finde en masse sjove forlystelser for hele familien. For børnene er der især mange sjove forlystelser, heriblandt rutsjebaner, tivolihus og Tivoli Modeljernbane.

Slut af med en overnatning i Køge

Er I på udkig efter et sted at overnatte i Køge, så kan I finde et stort udvalg af hoteller og kroer i byen. Køge tilbyder overnatning i alle prisklasser, så I kan være sikker på, at I finder noget, der falder i jeres smag. I Køge finder I også et stort udvalg af restauranter, hvor I kan få et godt måltid mad.