Stort udvalg af elegante forlovelsesringe til billige priser.

Find den helt rigtige forlovelsesring til kæresten hos BARTOLI Copenhagen. Er du på udkik efter den bedste forlovelsesring?  Hos BARTOLI Copenhagen findes et stort udvalg af forlovelsesringe i guld, hvidguld, rosaguld og sølv – med og uden diamanter. Alle ringe er udført i høj kvalitet. Så Ønsker du at glæde din tilkommende og forære hende en forlovelsesring, så se udvalget af forlovelsesringe til hende. Ringene her vil pryde enhver hånd og når brylluppet kommer, vil ringen kunne skifte plads og være et værdifuldt smykke resten af livet. Vil du overraske hende, er det nemt at købe online i dag hos BARTOLI Copenhagen. Mange af ringene er med indvendig lasergravering. Valg af den rigtige forlovelsesring eller vielsesring er et meget personligt valg, derfor har vi hos BARTOLI Copenhagen udvalgt en række leverandører med hver deres særpræg og kan derfor tilbyde et bredt og alsidigt sortiment. Priserne er fordelagtige og du opnår besparelser på op til 50 % ved at handle online i Web-shoppen.
BARTOLI Copenhagen har et stort udvalg af smykker her i shoppen. Prøv at se og bliv inspireret.
Alle smykker leveres i en fin smykkeæske.

Overrask hende med kvalitet

Forlovelsesringe findes oftest i enten sølv eller guld. Og de fleste taler om en klassisk forlovelsesring. Der har vi at gøre med en ring, der har en centersten, som så enten vil stå alene eller være omkranset af små diamanter rundt om eller ned langs siden. En solitaire ring, kalder man den. Vi har hos bartoli gjort det nemt for dig at finde inspiration. Dette har vi gjort ved at tilbyde en filtrer visning på vores ringe, hvor du som er lidt usikker på hvad du skal købe til dit livskærlighed bare kan trykke på “mest populære ringe”.

Vores mest populære forlovelsesringe

“Forlovelsesring i sølv med Zirkonia”. Denne pragtfulde forlovelsesring er lavet i Sterling Sølv besat med talrige facetslebne zirkoniasten. Et særligt fokus er den store zirkonia sten, der er sat i en klo og grapperne tillader en smuk panoramudsigt over stenen. Hvis sølv ikke er det helt rigtigt, så tilbyder vi også ringe i guld som denne “Guldring i 8 kt. Guld med Zirkonia” Som er en yndig filigran ring i 8 kt. Guld – Rigtigt flot design med én facetsleben Zirkoniasten i midten. Ringens overflade er højglans poleret.

Hvis diamant er det vigtige i ringen, så tilbyder vi også en “Forlovelsesring i 14 kt. hvidguld med Diamant” Solitairering i 14 kt. Hvidguld med en brillantsleben Diamant w/si 0,05 ct. i en indfatning med 6 grapper.
Ringens overflade er poleret og rhodineret.