Spar på servicet til familiefester – få fx papkrus

Skal du til at planlægge en familiefest af en art, så skal du bl.a. tage stilling til, hvilket service du skal traktere med. Til et bryllup bliver du nok nødt til at sørge for tallerkener af porcelæn med vinglas af glas og ikke af plastik, hvor du til kaffen sætter keramikkrus på bordet. Men hvis det er noget knapt så formelt, kan du godt slippe af sted med billigt engangsservice, bl.a. ting som pap- og plastikkrus.

Skaf kopholdere til dine engangskrus

Papkrus kan købes med forskellige former, hvor nogle fx har en rillet ydre overflade, hvilket gør det muligt at få et godt greb om kruset. Ønsker du, at folk kan holde deres papkrus, som de ville holde et klassisk krus, så kan du måske finde kopholdere af plastik at placere papkrusene i, der har en lille ring i siden for folk at stikke fingeren gennem. Hvad kan du ellers tænke på ved valg af engangskrus?

Pap eller plastik – hvad skal du vælge?

Fx er det værd at vide, om du godt nok skal vælge papkrus, eller om plastikkrus var en smule bedre. Når du bestiller engangskrus hjem i stort antal og sætter dem i omløb til en fest, er der en fare for, nogle af dem går tabt ude. Krus, der er fuldt ud komposterbare, bliver brudt ned i naturen væsentligt hurtigere end plastik. Derimod er plastik nemt at skylle rent, hvis nu en gæst valgte en forkert drik.

Mange muligheder inden for papkrus

Du har mange valgmuligheder inden for pap- og andre engangskrus til festen, både hvad farver og mål angår. Så er du på udkig efter krus med et helt særligt look, kan du tjekke online udvalg. Skal du planlægge sølvbryllup med 100 deltagere, kunne det være oplagt at bestille 500 stk. papkrus hjem.

Så har du også nogle til fremtidige fester.