Slip fantasien løs med Magicube magnetklodser fra Legebyen.dk

De flotte og kreative byggeklodser fra Magicube hjælper dit barn med at udvikle finmotorik, rumlig forståelse samt sociale kompetencer. Du kan læse mere om kvalitetsproduktet her i artiklen eller på www.legebyen.dk.

Geomag Magicube byggeklodser fra www.legebyen.dk til små og større børn

Hvis du er på udkig efter sjovt og lærerigt legetøj til dit barn, så er Magicube, som du kan købe på legebyen.dk, et rigtig godt bud. Legetøjet er lavet af den schweiziske legetøjsproducent Geomag, som gennem tiden har modtaget flere internationale priser for deres legetøj. Og det er der en god grund til, for med de kvadratiske klodser er der grundlag for mange timers leg for dit barn. Magicube sættes sammen ved hjælp af magneter inde i klodsen, som gør, at klodserne kan kobles sammen på alle seks sider. Magneterne er forsvarligt lukket inde, og der er derfor ikke nogen fare for, at dit barn kommer til at sluge dem. Sammenlagt med at klodserne har behageligt afrundede hjørner, er det en af grundene til, at legetøjet sagtens kan benyttes af børn fra 1-års alderen og opefter. Derudover har klodserne også en god størrelse, hvilket gør, at de ligger godt i hånden på både små og større børn. Klodserne fås enten som helfarvede klodser eller med motiv, hvilket giver gode muligheder for enten at bruge sin frie fantasi eller øve sig i at lægge puslespil i 3D. Der er derfor mange timers sjov og læring gemt i et sæt fra Geomag. Køb det allerede i dag hos Legebyen.dk, eller besøg deres hjemmeside for at læse mere om produkterne.

Styrk dit barns finmotorik og koncentrationsevne med Magicube legetøj

Når dit barn leger med de flotte Magicube klodser fra Legebyen.dk er der gode muligheder for at styrke og stimulere flere sanser og grundlæggende færdigheder. Når dit barn bygger tårne eller huse med klodserne, styrkes for eksempel hånd-øje-koordinationen, den visuelle sans og finmotorikken. Dit barn øver sig desuden i at holde overblik, i at koncentrere sig over længere tid og i at løse de problemer, der måtte opstå undervejs. Generelt styrkes dit barns rumlige forståelse, når han eller hun bygger med klodserne. Er barnet lidt ældre, er det en ekstra god øvelse at bygge klodserne op ud fra motiverne, da dette kræver ekstra stor koncentration og en evne til at se sammenhænge. Generelt er der god grobund for at styrke dit barns kommunikationsevner, når I sammen snakker om motiverne og farverne. Legetøjet er desuden oplagt til social leg i institutioner og andre sammenhænge, idet børnene her får en god mulighed for at øve sig i at samarbejde. I den forbindelse udvikles evnen til at føle empati for andre, vente på tur og andre sociale kompetencer. Snyd ikke dig selv og dit barn for mange timers læring med Magicube, der ovenikøbet er fremstillet af 100 % genbrugsplast.