Skovhuus strik online

Har du en stor kærlighed for strik, så skal du bare lytte med her! Du vil nemlig blive introduceret for et mærke som leverer kvalitets strik, og hvis du elsker strik bare halvt så meget som dem, så vil du med sikkerhed elske deres produkter. Det er nemlig Skovhuus strik som der tales om. Dette er en familieejet virksomhed som startede tilbage i 1972. Her var det Johannes Skovhuus og hans kone Anne Marie, som havde en utrolig stor krælighed til strik. De havde i mange år elsket at lave det, og hygge sig med det, men pludselig tog de en hurtig beslutning om at de ville prøve og bygge en virksomhed op omkring det, som de begge holdte meget af. Det tog ikke lang tid før mærket blev udbredt blandt den danske befolkning. Johannes kørte nemlig afsted hverdag efter en arbejdsdag og spredte budskabet, om disse kvalitets strik trøjer som bare ventede på at blive brugt. Derefter tog virksomheden hurtig fart, hvor den fik den første fabrik i Ikast. Derefter valgte man at indgå et samarbejde med en produktions virksomhed nede i Portugal, hvor man sammen skulle lave disse produkter. Skovhuus strik online lige her! Det må man sige har givet pote, da de har formået at lave et samarbejde som har bygget på ærlighed og kvalitet. Det er nemlig utrolig vigtigt at man får varer af den højeste kvalitet når det er en af virksomhedens varemærker. Dette har de formået, og de har stadig deres fabrik i Ikast, hvor de selv kan se på produkterne. find dit Skovhuus strik online her

Skovhuus strik online – 4 kollektioner

Lige nu er strik på tilbud, og det kan ikke gå hurtigt nok med at hoppe ind, og se det store udvalg. Der findes stort set alle slags strik i alle farver. De går nemlig meget op i at der findes noget til enhver årstid. Dette er også en af årsager til at de laver en kollektion til hver årstid, hvilket betyder der kommer 4 kollektioner ud hvert år. Skovhuus strik online!

Skovhuus strik online – udnyt det store udvalg

Dette er altså en unik mulighed for dig, som elsker strik, og gerne vil have kvalitets produkter til fordelagtige priser. Så er Skovhuus strik online stedet du skal lede, og chancen for at finde det du leder er utrolig stor med det store udvalg. Så shop Skovhuus strik online lige her!