Sådan får i den bedste tur til London med børn

Går I og overvejer at tage en smuttur til London? Tænker I, om det vil være et sted at rejse hen med børn? Og hvad kan i opleve som børnefamilie? London er en by fuld af muligheder, hovedstaden i Storbritannien er helt sikkert et besøg værd, også med børn.

Hvor skal I bo?

Når i fået fat i flybilletter til london, er det næste store spørgsmål, hvor skal I bo. Der er et stort udvalg af hoteller rundt omkring i London. Som børnefamilie ønsker man et sted med god plads til at være sammen, derfor kan det være en ide at kigge efter børnevenlige hoteller. Der findes børnevenlige hoteller i forskellige prisklasser og derfor kan I finde et, der ligger i det område i ønsker. En anden mulighed er at finde en lejlighed, hvor der er plads til at børnene kan udfolde sig. Det kan være en fordel at have sin egen lejlighed, når børnene er med, så man blandet andet ikke skal tidligt op for at nå ned til morgenmad, men derimod kan sove længe, hvis man ønsker det.

Hvad skal I se?

London Eye, Buckingham Palace og Big Ben er alle seværdigheder, som man næsten skal se når man har købt flybilletter til london. Disse seværdigheder er måske ikke de mest spændende for børn, så derfor kan det være en god ide at tjekke online, og se hvad der fanger jeres børns interesse.

På en familieferie skal der være noget for alle, og der er også mange muligheder for at opleve noget lidt mere spændende, set fra børnenes perspektiv. Alt efter hvilken alder jeres børn er i, kan I opleve et voksmuseum, tage på en Harry Potter tur og meget mere. Så hvis I ikke allerede har købt flybilletterne til london, er det med at få det gjort.