Sådan bliver dit barn vinterklar

Kalenderen skriver november, og vinteren melder sig med hastige skridt sin ankomst. Med vinteren følger også behovet for at iklæde sig varmere tøj, både indenfor og udenfor. Men det kan være en jungle at finde ud af, hvordan du klæder dit barn bedst på, da de sjældent er i stand til at ytre sig. Her får du en liste over ting, du skal anskaffe dig til dit barns garderobe. 

Must-haves til vinteren 

Det første du kan tilføje til dit barns garderoben, er en flyverdragt. En flyverdragt er smart til de kolde vinterdage, hvor der for alvor kan boltres på legepladsen. En flyverdragt kan holde dit barn varmt i koldt og vådt vejr. Der er mange forskellige modeller af flyverdragter, så det er også vigtigt, at du finder ud af, hvad dit barns behov er. Du kan se mere på flyverdragt børn udsalg. Et andet godt tip til vinteren er at klæde dit barn på med flere lag. Luft giver faktisk god isolering, så det er dermed også vigtigt, at tøjet ikke sidder for tæt på kroppen. 

En anden vigtig beklædningsgenstand er vinterstøvler. Det er selvfølgelig mest oplagt hvis du har større børn, som oftest er ude på legepladsen i længere tid. Her er det især vigtigt at købe et par vinterstøvler med foer. Dermed undgår dit barn at få våde fødder. 

Du bør også investere i en god hue og et par luffer. Det er især populært med elefanthuerne, som med garanti holder barnets ører varme. Hvis du skal købe luffer, så kan et par tykke luffer være særligt gode, hvis vinteren er rigtig kold. Hvis det derimod er lidt varmere, så ville et par tyndere luffer være fine, da disse ville være nemmere for barnet at lege i. 

Vinteren banker på døren, og nu har du forhåbentlig en lille oversigt over, hvad dit barns vintergarderobe skal bestå af.