Personlige BIBS sutter med navn fra Navnesutten

En navnesut er en sut med indgraveret navn eller anden selvvalgt tekst. Grundlæggerne af Navnesutten fandt på denne geniale idé i 2005 og har siden da graveret og leveret unikke sutter til unikke børn. Sutterne importeres fra anerkendte brands såsom MAM, Philips Avent og BIBS sutter. Dit barn sikres derfor altid kun det bedste af det bedste.

Der findes BIBS sutter fra Navnesutten til ethvert barn

BIBS sutter bliver fremstillet i Danmark og blev opfundet allerede i 80’erne. Denne producent af sutter har derfor gennem mange årtier formået at udvikle og raffinere deres produkt, hvilket betyder at du ikke bare sikres dansk kvalitet, men dansk kvalitet fra øverste skuffe. BIBS sutter fås således i mange forskellige modeller, der passer børn fra både 0-6 mdr., 16-36 mdr. og alt imellem. De mange forskellige BIBS sutter kommer også i mange design, der alle kan noget forskelligt. På den måde kan du vælge den type sut, der passer bedst til netop dit barn. BIBS sutter har for eksempel designet en række anatomiske sutter, symmetriske sutter og runde sutter. Ligegyldigt hvilken sut fra BIBS sutter du vælger, er du dog sikret en sut, som er lavet af polypropylen, hvilket er et både let og slidstærkt plastikmateriale.

Du kan få en personlig sut med navn

Find nemt en sut med navn fra BIBS sutter på www.navnesutten.dk. En sut med navn fås også fra en lang række af andre anerkendte brands, der alle er nogle af markedets både største og bedste spillere. Hos Navnesutten går man nemlig utroligt meget op i, at netop dit barn kan få lov til at bruge sutter, der er både slidstærke, unikke og kvalitetssikrede. Kvaliteten er sikret ved de kendte producenter, hvorimod det unikke aspekt sikres, idet der er tale om en sut med navn. Har du for eksempel oplevet, at dit barns sut forsvinder eller bliver forbyttet i løbet af en dag i børnehaven? En sut med navn er den perfekte løsning på forbyttede sutter, og dermed også på uønskede overførsler af bakterier børnene imellem. Hos Navnesutten kan du bestille en sut med navn med op til tre linjers tekst, og der er således også masser af plads til børn med dobbelt navne. Er du alligevel i tvivl om, hvorvidt der er nok plads på en given sut, eller mere generelt i tvivl om, hvordan du kan få fat på en sut med navn? Der står et erfarent kundeserviceteam altid klar til at svare på spørgsmål.

Find kontaktinformationer på www.navnesutten.dk, og gå på opdagelse i en verden af sutter, der kan graveres med dit barns unikke navn.