Nyd jeres terrasse – året rundt

Elsker du at bruge tid udendørs og bare kunne føle, hvordan den friske luft gør godt? Det er formentlig en følelse, de fleste kan nikke genkendende til. Desværre er det danske vejr sjældent sådan, at det er særligt rart at bruge lang tid udendørs hele året. I løbet af foråret og sommeren, og nogle gange også efteråret, vil der være gode uger, hvor terrassen kan bruges, men herefter bliver det ofte for køligt.

Derfor kan det være en god idé at investere i en terrassevarmer. Det giver god varme og betyder, at I forhåbentlig kan forlænge den periode, I kan bruge til at opholde jer udendørs, en hel del. Selvfølgelig kommer det også an på vind og nedbør. En terrassevarmer kan også sagtens bruges på en overdækket terrasse – og så er der pludselig endnu større chance for, at I kan bruge udendørsområderne i mange måneder. Læs alt om terrassevarmer med el her.

Forskellige størrelser og formål

Terrassevarmere findes i mange udgiver, og dermed også flere forskellige prisklasser og til forskellige formål. En meget almindelig løsning er at vælge en terrassevarmer, der kører på el. Den er nem at montere og varmer lynhurtigt, når man først har startet den op. Det er bare med at få den sat der, hvor den giver jer bedst mulig varme.

En lille terrassevarmer kan sagtens være nok, hvis I blot er en eller to personer, som har mulighed for at sidde relativt tæt på den og kunne nyde varmen fra den. Hvis tanken er, at I skal kunne have flere på besøg og alle holde ud at sidde udendørs, så er en større terrassevarmer på el en løsning, der måske endda har flere sider, den kan varme fra. En større terrassevarmer kan generelt også sørge for mere varme, og den vil måske kunne bruges i større omfang end de lidt mindre.