Nachtmann glas til enhver flot drink

Mangler du nogle nye glas? Leder du efter nogle flotte glas, som du kan præsentere lækre drinks i? Så bør du tage et kig på de klassiske Nachtmann glas.

Nachtmann specialiserer sig i krystalglas med facetslibinger. På den måde er du garanteret høj kvalitet, hvis du vælger at tilføje Nachtmann glas til din samling. Med Nachtmann glas får du noget af det mest fashionable og og moderne lige nu, og du skaber en retro følelse med disse glas. Designets udtryk frembringer et spionthriller univers, hver gang du benytter dine Nachtmann glas.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Nachtmann glas.

Tunge drinksglas til hjemmebaren

De stilede og fuldstændig gennemførte Nachtmann glas er perfekte til herreværelset, hjemmebaren eller noget helt andet. Du kan både nyde en lækker whiskey on the rocks eller eksperimentere med diverse forskellige drinks opskrifter i disse elegante glas. Glassene findes i mange udformninger og designs, men fælles for dem alle er ønsket om at opnå den gode drikkeoplevelse. Serien består af et highball longdrinkglas og et lavstammet tumblerglas, også kaldet old fashioned-glas. Desuden findes der et sæt med to tumblerglas og en smuk og stilfuld karaffel med prop. Mere klassisk bliver det ikke. Det er de perfekte glas til hverdag og fest, uanset hvilken begivenhed der står for døren. Fyld hjemmebaren op med Nachtmann glas og skab en klassisk stemning dag og nat.

Bedste tyske kvalitet af krystalglas

De tyske glas er kendt for deres holdbarhed og brugervenlighed. Nachtmann glas er meget gennemsigtige, klare og strålende grundet det elegante krystalglas. Den høje kvalitet af de krystalbestandige ingredienser gør dem mere slidstærke, opvaskemaskinesikre, brudstærke og mere funklende end glas lavet af billigere glassammensætninger. Efter mange tests er disse glas blevet certificeret som “ekstremt opvaskemaskinesikre”, da man hverken fandt ridser, markeringer, tab af glans, forandringer i farve, tågeslør eller ophobning af vandkemikalier og rester. Du kan altså med stor fordel tilføje Nachtmann glas til dit hjem og byder både venner og familie på drinks i lange baner og nemt og hurtigt klare opvasken uden at være bange for, at de går i stykker.