Metaldetektorer til børn

Med metaldetektorer til børn kan man skabe sjov, spændende og lærerig leg i naturen. Man kan nemlig gå på jagt i den skønne danske natur efter skjulte skatte under jorden eller sandet, hvilket uden tvivl er en tanke, som vil kunne begejstre mange børn. I legen lærer børnene naturen at kende og til principper, som kan forbindes med historie, arkæologi og lignende spændende fag. Børnene bør naturligvis være ledsaget af en voksen i legen, eftersom det kan være en stor udfordring for børn at navigere i naturen. Derfor kan man skabe spændende oplevelser med legen og gode minder for både børn og forældre. Hvis man finder noget på sin skattejagt med en metaldetektor, så er det et super sjovt og spændende øjeblik, som kan blive til et godt minde i fremtiden. Metaldetektorer til børn fås i mange forskellige modeller, som hver især har fordele og ulemper, og som har forskellige funktioner. De kan for eksempel være vandtætte, have en graveske, eller de kan have sigte. Når man vælger mellem de forskellige metaldetektorer til børn, giver det altså mening at have øje for, hvad man eksempelvis skal bruge den, man ender med at vælge, til. Se udvalget af metaldetektorer til børn her

Metaldetektorer til børn – hvordan virker en metaldetektor?

Når man gerne vil købe en metaldetektor til sit barn, og man leder i det brede udvalg af metaldetektorer til børn, så kan det være rart at vide, hvordan metaldetektorer egentlig virker. Dette kan du læse om her. I kontrolboksen på en metaldetektor sidder et batteri, som kan aktivere et slags kredsløb, som sender elektriske impulser gennem metaldetektoren. Elektriciteten skaber et magnetfelt for enden af stangen. Dette magnetfelt kan påvirkes af visse genstande, hvilket detektoren bemærker. Når det sker, laver metaldetektoren nogle lyde og viser på skærmen, at man har fundet noget.

Metaldetektorer til børn – opfindelsen af metaldetektoren

Den allerførste metaldetektor, som man har kendskab til, kan spores tilbage til skyderiet af James A. Garfield i 1881, som var amerikansk præsident. En af de kugler, som havde ramt ham, kunne man ikke finde. Alexander Graham Bell, som var telefonpioner, forsøgte sig derfor med at finde kuglen med en elektromagnetisk metalplaceringsenhed. Denne var baseret på en tidligere opfindelse af en tysk fysiker, som hed Heinrich Wilhelm Dove. Kuglen blev ikke fundet, men den nye opfindelse fungerede, som den skulle, og derfor betragter mange den som den første metaldetektor i historien.