Lav lækre, italienske retter med Pasta Mancini

Hvis du elsker at lave mad, eller hvis du har et godt øje for mad af god kvalitet, så har du nu muligheden for at høre mere om den gode Pasta Mancini fra Origreen. Pastaen kommer fra en region ved navn Marche i Italien, hvor Mancini-familien får lavet deres pasta. Samtidig er produkterne fra Pasta Mancini så gode, at de anvendes på italienske Michelin-restauranter. Lyder det interessant? Så læs med i denne artikel om den fantastiske Pasta Mancini!

Det er gennem vores madlavning, at vi mennesker får mulighed for at tænke ud af boksen og udfolde vores kreative evner. Vi kan eksperimentere med nye retter og glæde vores nærmeste med den gode mad. Et måltid kan være med til at samle familien efter en travl hverdag, og det er så snart, at den dampende mad er blevet sat på bordet, og alle har taget plads, at de gode samtaler med enten ens familie eller venner opstår. Så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af retterne og overraske dine nærmeste med en pastaret med det fantastiske Pasta Mancini?

På Origreen kan du vælge mellem deres gode udvalg af Pasta Mancini, og hvis du køber pasta til en samlet pris på over 500 kr., så får du fri fragt. På deres hjemmeside kan du få pasta til en god pris, og hvis du ikke kun skal have deres Pasta Mancini, men for eksempel også vælger at købe deres økologiske kvalitets te eller andre varer, og havner på mere end 1.000 kr., så får du en ekstra pose Pasta Mancini med, og det er naturligvis gratis.

Pasta af god kvalitet til din italienske madlavning

Pastaen kommer fra Marche-regionen i Italien, hvor Mancini-familien har deres pastafabrik. De passer på jorden ved at bruge et princip kaldet rotationsprincippet, og de anvender durumhvede og turanicum-hvede til deres pasta. Familiens pasta er faktisk så god, at mange italienske Michelin-restauranter bruger deres produkter til madlavningen.

På Origreens hjemmeside kan du vælge mellem mange forskellige poser Pasta Mancini. De har blandt andet spaghetti, rigatoni, sedani, fusilli, bucatini, maccheroni og andre typer pasta, så du kan finde lige den slags, som fungerer bedst for den madlavning, du vil lave. Samtidig kan du vælge mellem deres pasta, der enten fås i Classic, økologisk eller fuldkorn.