Lad ikke udstyret hæmme dig under havearbejdet

Når sommeren er over os, og det for alvor er tid til at komme ud i haven, betyder det også, at det er tiden for hårdt arbejde. Haven kræver nemlig jævnligt vedligehold, når den skal stå smukt og give os glæde. Og derfor er det vigtigt at klippe, skære, slå og i det hele taget sørge for et godt og hyggeligt miljø og en god atmosfære.

For mange er haven nemlig det friske pust i hverdagen og altså det sted, hvor man kan finde ro. Det er en grøn oase, og når vejret tillader det, ynder flere af os at trække så meget af hverdagen som muligt ud i det fri på fx terrassen.

Når arbejdet skal være sjovere at nå i mål med

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så er det måske tid til at du kommer i sving. Det kan være, at du har en hæk, der skal klippes, hvorfor du skal have hækkeklipperen fundet frem, det kan være, at du har nogle træer, der skal beskæres, hvorfor det er motorsaven, du skal have støvet af, eller måske har du et større område med grønt, der skal ryddes, og derfor er det din buskrydder, du skal bruge.

Uanset hvad, så er det alt sammen udstyr, der gør det ikke blot lettere og hurtigere for dig at nå i mål med havearbejdet, men som også gør det hele en del sjovere.

Det er vigtigt med det rette og reneste brændstof

Det gælder dog kun, hvis maskinerne yder effektivt for dig, og de således fungerer optimalt. Efter en sæson, hvor de har været pakket væk i skure, garager og værksteder, kan du opleve, at de går noget sejt. Det betyder, at de kan have svært ved at skære sig ordentligt igennem, og du vil hurtigt føle dig begrænset.

Ofte er det heldigvis noget, der kan klares med den rette smørelse og et brændstof, der behandler dine maskiner godt.

Derfor bør du bruge alkylatbenzin på dine havemaskiner

Det kan for eksempel være alkylatbenzin.

Her er der tale om en syntetisk fremstillet benzin, som er et biprodukt af olieraffinering. Derfor er denne type meget renere end almindeligt benzin, og indholdet af skadelige aromatiske kulbrinter er næsten ikke eksisterende. Derudover kan benzinen opbevares i længere tid uden, at kvaliteten forringes.

Derfor er alkylatbenzin et sundere alternativ for både dig selv og naturen.