Katte julepynt: Katten skal også være med til jul

Katteejere er et folkefærd for sig. Deres pelsklædte venner får lov til at færdes i hele huset, og deres mennesker sætter ikke mange grænser for dem – dog måske med undtagelse af juleaften. Grænsen går, når katten får øje på juletræet og straks får lyst til at bruge træet som kradsetræ eller kravler op som stjernen i toppen.

Det er en god idé at lukke den lille ballademager ind i et andet lokale forsynet med godbidder og legetøj. Men et helt kattefrit juletræ er ikke nødvendigvis sagen, så du kan i stedet give den gas med fint katte julepynt fra CatShop.

Katte julepynt til juletræet

Der findes masser af katte julepynt, som bliver på juletræets grene og ikke hvæsser kløer på stammen. Hvis du holder af at fylde dit hjem med kattebilleder og kattefigurer, så kan du heldigvis også få fingrene i fint katte julepynt til den søde juletid.

Hos CatShop finder du et stort udvalg af katte julepynt i bredeste forstand. Der er katte julepynt til at hænge på juletræet, juleservietter med søde kattemotiver, krus med katte, der kan bruges til gløgg, og meget andet.

Du kan også få søde kattefigurer af plys eller glas til ophæng og naturligvis også klassiske julekugler med kattemotiver. CatShop’s julekugler er lavet af flamingo og kan derfor tåle at falde på gulvet, hvis din langhalede øjesten skulle få lyst til at hjælpe med katte julepynten.

Glem ikke gaverne – til hverken kat eller katteelsker

CatShop har også mange gaveidéer, hvis katten fortjener en gave under træet med katte julepynt. De har alt fra katteslotte og kradsetræer til aktiverende labyrinter og små tøjmus. Derudover har de også produkter, som måske ikke vækker den store begejstring hos katten som f.eks. klosaks og loppekam.

Du skal også huske at lægge gaver under træet til dine tobenede familiemedlemmer og julegæster. Hvis de elsker katte, hvorfor så ikke vælge smykker, krus, billeder og figurer af katte – eller hvad med en musemåtte med kattemotiv?

Shop online eller besøg den fysisk butik

Hos CatShop kan du finde et væld af katte julepynt, der sikrer julestemningen. Når du handler på webshoppen, kan du betale med MobilePay, betalingskort eller evt. med bankoverførsel. Levering af din ordre sker med GLS eller PostNord.

Du kan også kigge nærmere på varerne ved et besøg i den fysiske butik i Sorø.