Indret din bolig med en stilfuld New Yorker dør

Er du i gang med indretningen af din bolig, men mangler det sidste pift til et eller flere af rummene? Måske er du i gang med indretningen af stuen eller kontoret, og har brug for den perfekte dør, til at skille rummene ad.

Med New Yorker døre kan du skabe et råt og stilfuldt udtryk i hjemmet.

Lad lyset komme ind

En New Yorker dør er en dør, som er fremstillet i stål, og som består af glasruder i enten klart eller satinmat glas. Uanset hvilken type glas du vælger, sørger New Yorker døre for, at lyset kommer ind i rummet. Har du for eksempel et rum uden vinduer, vil en New Yorker dør sørge for, at lyset stadig vil falde ind.

Det kan blandt andet være fordelagtigt at vælge New Yorker døre til hjemmet, hvis du har et kontor, hvor man har brug for lydafskærmning til de øvrige rum, men stadig ønsker lysindfaldet, samt at kunne se ind til resten af hjemmet.

Mange forskellige varianter af New Yorker døre

New Yorker døre giver et særligt udtryk til hjemmet, og de er meget tidsløse i stilen. Det rå udtryk passer ind i alle bolig typer, og døren kan have mange forskellige funktioner. Den kan for eksempel afskærme for lyd fra resten af hus, lugt fra køkkenet eller kan blot fungere rent visuelt. New Yorker døre fås i forskellige varianter. Du kan vælge hvor mange ruder der skal være i, om de skal være matte eller klare, og om det skal være en enkelt eller dobbelt dør.

På den måde kan du vælge, hvad der bedst passer ind i netop dit hjem, og være sikker på, at du bliver tilfreds med resultatet. Dørene er selvfølgelig i god kvalitet og kan holde til hverdagens brug, på samme tid med, at de kan fås til en fornuftig pris.