I en dyr tid

Vi befinder os i en historisk dyr tid lige nu i verden. Elpriserne er tårnhøje og der er såfremt heller ej gode udsigter til lavere priser. Samtidig med at elpriserne stiger, bliver det også koldere nu. Vi rammer december måned om meget kort tid, og vi har allerede mærket til frostgraderne i disse dage. Det er klart at man kan føle sig presset over vejret, især når det er helt universelt at kunne holde varmen derhjemme. At skulle være nødsaget til at pakke sig ind i tusindvis af lag tøj og sokker er ikke optimalt på lang sigt. En god investering for dig og din familie kan være en varmepumpe. Køb varmepumpe hos Scanheat, og du kan have tillid til at have et opvarmet hus hele vinteren uden at skulle fryse og frygte kvartalens varmeregning

Mange fordele

Selvom der er meget snak om at vinteren er gået os i møde nu, skal man heller ej glemme den meget varme sommer vi havde i år. Klimaforandringerne gør at der er pludselige skift i vejret, og at vi ikke kan præcist regne med temperaturen. Varmepumpen kan også fungere til sommerårstiden, da den også kan køle dit hjem med. Selvom det ikke er aktuelt lige nu i disse kolde dage, er det rart at vide at investeringen i pumpen kan holde året rundt trods årstiden.

Stil krav

Det er vigtigt at stille krav til dit køb. Hvis du vælger at købe en varmepumpe som opvarmingsform, er det vigtigt at den er KMO og VE certificeret således at du er sikker på at få den rette pumpe og den rette montering i hjemmet. Pumpen kan fås i mange udgaver og prisklasser, men en ting som især er skønt at hæfte sig ved, er at: den kan spare op mod 70% på din varmeregning. Hvem siger nej tak til det?