Hundeglæde for store og små

En hund er en stor glæde for både voksne og børn. Den kærlighed, der er fra store og små til det lille væsen, er ubeskrivelig. Gennem opvæksten kan hunden være en stor del af minderne hos børnene, og du kan give dine børn en ansvarsfølelse og respekt for dyr med en hund i hjemmet.

Hunden i centrum

Med børn i hjemmet, får en hund ofte rigeligt med opmærksomhed. Hundens legesyge sind passer umådeligt godt til både børn og barnlige sjæle. Både voksne og børn kan synes om at finde sjove legesager til hunden eller lækkert foder til den. Hundes lovpligtige hundetegn kan også gøres til et familieprojekt, hvor kompromisser måske skal laves. Der findes et væld af dem, og det kan være svært at vælge imellem de mange. Chic hundetegn fra Myfamily – hos Dollardog passer eksempelvis godt til både store og små, med et elegant og skinnende udtryk.

Samarbejde og ansvarsfølelse

En hund er hele familiens kære eje, og derfor skal der også samarbejdes om de opgaver der følger med. Børnene kan let inddrages i gåturene med hunden og være med til at give den mad. Med store børn kan du også få en frihed til eventuelt at tage ud af huset nogle timer eller sågar dage, mens børnene står for pasningen af hunden. Det giver både små og store børn en stor ansvarsfølelse at skulle have ansvar for et andet væsen. På den måde lærer de hurtigt, hvad man kan og ikke kan i sådanne situationer.

Store oplevelser

Hunden er gennem årene en del af så mange begivenheder og oplevelser. Den bliver en integreret del af familien, og er med til også at give store oplevelser. At se den glæde, som hunden har ved adskillige lege eller gåture på stranden, er utrolig mindeværdige for både store og små i familien.