Hos KreativtGarn.dk har de håndfarvet garn

KreativtGarn.dk forhandler specialgarn til gode priser. Denne online garnbutik er derfor til dig, der holder af at strikke og hækle med spændende garn og tilbehør. På www.kreativgarn.dk finder du nemlig alt mellem silkegarn og håndfarvet garn i høj kvalitet.

Find flot håndfarvet garn hos KreativtGarn.dk

Håndfarvet garn er en populær kategori hos KreativGarn.dk, da det altid giver dit projekt et helt unikt udseende. Håndfarvet garn er farvet efter gamle håndværktraditioner, hvilket giver det dets unikke farver, som aldrig bliver helt den samme fra gang til gang. Når du handler håndfarvet garn i høj kvalitet fra KreativGarn.dk, bør du derfor være opmærksom på aktuelle farveskift, sådan at du er sikker på, at de passer til dit specifikke projekt. For eksempel kan det være fordelagtigt at vurdere, om der er tilstrækkeligt garn, før du starter med at strikke, da det ikke altid er lige let at finde et nøgle med den samme farvekombination. Håndfarvet garn fås dog i et utal af forskellige typer, sådan at du kan bringe denne flotte kvalitet ind i et hvilken som helst projekt du har i tankerne. Vælg mellem alt fra Alpaca, Mohair og Merino i det store udvalg af håndfarvet garn på www.kreativgarn.dk.

Overvej det bløde silkegarn til dine projekter

Silkegarn har altid og vil altid være et luksusmateriale. Dette skyldes ikke bare dets smukke udseende, men ligeledes dets store styrke og svalende effekt. De mange produkter under kategorien silkegarn rækker derfor i mange forskellige retninger, sådan at du kan få en smule silkegarn ind i dit projekt, uanset hvilke typer af garn du havde planer om at bruge. Find for eksempel silkegarn i kombination med uld fra mærket Llama Silk, der fås i en lang række af farver og nuancer. Denne type garn kan kombineres med et Kid silk mohair garnnøgle, der er en følgetråd i førsteklasses kvalitet. Kanzashi er et design fra mærket NORO, der ligeledes er en populær type af silkegarn, idet disse garnnøgler er perfekte som ekstra pift til strikkede trøjer, tørklæder og andet tilbehør. Denne type silkegarn kommer med lange smukke farveskift, og du kan derfor helt selv vælge, hvilke nuancer dit projekt skal nyde gavn af. Find alle disse typer af silkegarn og meget andet på www.kreativgarn.dk. Her får du altid fragt fra bare 29 kr., levering til danske adresser inden for bare 1-2 dage og muligheden for at hente dine bestilling i butikken i Esbjerg. Du finder ligeledes deres kontaktoplysninger, skulle du stå med et spørgsmål eller to, før du går dine indkøb.