Hold din mave i balance

Sommetider kan man være uheldig, at man får noget mad, som der er dårligt. Det kan godt få konsekvenser på den anden side. Det er aldrig sjovt at have ondt i maven. Hvis man er tilbøjelig til at få det, kan det være en god idé at få en form for behandling for det, og heldigvis findes der løsninger på det. Det kan være en god idé at prøve paraghurt, det vil være med til at holde din mave i balance.

En behandling der hjælper imod dårlig mave

Hvis din mave er ude af balance, så få hjælp til maven med paraghurt. Paraghurt er håndkøbslægemiddel, som er med til at forebygge og behandle diarré ved at normalisere tarmfloraen. Der kan der være mange grunde til, at ens mave kommer ud af balance. Ved behandling med antibiotika kan din mave komme ud af balance, her kan det være en god idé at benytte paraghurt. Det virker, da det indeholder levende mælkesyreproducerende bakterier, som er med til at stabilisere det naturlige indhold af bakterier i tarmen.

Vær på forkant inden din rejse

Hvis man er ude og rejse, kan man være udsat for andre bakterier, end hvad man er vant til. Det kan resultere i, at man får ondt i maven og diarré. Derfor kan det være en rigtig god idé at have paraghurt med på rejsen, så man hurtigst muligt kan få maven stabiliseret igen, så man kan nyde sin rejse uden dårlig mave. Det er altid godt at være på forkant, da det kan ske ved et enkelt bid af noget mad. Så inden du skal ud og rejse, så pak tasken med paraghurt, så har du sikkerheden i orden. Hvis du er laktoseintolerans, skal du være forsigtig med anvendelsen af paraghurt. Nyd din rejse med en mave i balance.