Hjælp dig og din familie til en nemmere hverdag med 3 tips

Der kan være fuld fart på, hvis man er en familie, hvor børnene skal i institution, lave lektier og gå til fritidsaktiviteter, mens forældrene arbejder en del. Der er en del planlægning, som skal gå op i en højere enhed, og det kan af og til føles uoverskueligt. Føler du en gang imellem, at du ikke har tid nok i døgnet til at nå alt det, du gerne vil? Så er der heldigvis et par fifs, du kan overveje at benytte dig af – og om end det ikke kan give dig flere timer i døgnet, kan det måske få det til at føles som om, du ikke mangler lige så mange.

Forbered mad til ugen

Et forslag til noget du kan gøre for at afhjælpe noget af travlheden er at forberede mad til en hel uge. At handle og lave mad hver dag tager tid, og det er derfor smart at optimere. Hvis du vil i gang med at planlægge og tilberede mad til en hel uge, er det fornuftigt at sørge for, at du har det rigtige udstyr i køkkenet. Du kan få inspiration her, hvor du finder opbevaringsbøtter fra Mepal, gode pander fra Rösle og meget andet.

Hold styr på planlægningen

En god familiekalender er et andet fif, fordi det at skabe overblik kan være en forløsning, når man har masser af forskellige planer på kryds og tværs af familiens medlemmer. Hvis alle sørger for at dele ugens planer, så man kan se og overveje, hvad der skal ske, kan det hjælpe til en større ro.

Gør rengøringen nemmere

Ligesom madlavning kan rengøringen tage en del af din tid. Du kan derfor overveje at anskaffe dig udstyr, som letter det element – det kan for eksempel være en robotstøvsuger, så du ikke behøves bekymre dig om dét hele tiden.