Gode idéer til ferie med børn i Danmark

Man behøver ikke tage til udlandet, for at få en god ferie med børnene. Der findes nemlig masser af skønne steder i Danmark – på alle tider af året. Men hvad skal man så lave, når man er på ferie med børn? Det vil vi komme med nogle bud på her.

Krabbefangeri ved stranden

Hvis I er på ferie tæt ved stranden i Danmark, og har små eller mellemstore børn, er krabbefangeri en oplagt feriebeskæftigelse. Det eneste det kræver er, at der er en badebro til rådighed ved stranden, og at I har en spand med vand, et net og en snor.

Tag i sommerland

En tur i sommerland er også en oplagt idé, når I holder ferie i Danmark med børn. Danmark er fyldt med spændende og sjove sommerlande, så uanset hvor I holder jeres ferie, er der med al sandsynlighed et sommerland lige i nærheden. De fleste har attraktioner og forlystelser for både små og store børn – og naturligvis også for voksne.

Besøg en bondegård

Er I til de lidt mere rolige beskæftigelser, er et bondegårdsbesøg også en rigtig hyggelig beskæftigelse, når der skal holdes ferie med børnene. Især om sommeren åbner mange landmænd op for deres gårde, og inviterer indenfor. Her kan børnene få lov at se, lugte og føle livet på landet og klappe de mange søde dyr.

Cykel- eller mountainbiketur

Hvis I er til aktiv ferie, og ikke har alt for små børn, kan en cykel- eller mountainbiketur også være en rigtig god idé. Når I cykler kan I rigtig komme ud at se og opleve noget. Særligt ved Jammerbugt i Nordjylland er der mange gode steder at cykle. Jammerbugten er generelt et godt sted at holde børneferie, da der særligt om sommeren afholdes mange events og arrangementer. På Jammerbugtposten.dk kan I holde øje med aktuelle arrangementer, som afholdes i og omkring Jammerbugten.