Flag.nu tilbyder vimpler og flagstænger

Flag.nu har et stort udvalg af flag til alle slags huse. Søger du et vimpel flag eller en flagstang, så har de også det, du søger.

En flagstang i høj kvalitet sørger Flag.nu for

Flag.nu har et stort udvalg af flagstænger til gode priser og i den bedste kvalitet, så se mere her, hvis du skal bruge et Dannebrogsflag til din kolonihave. Deres flagstænger er lavet af glasfiber og er derfor enormt holdbare og resistente imod vind og vejr. Du kan købe din stang med vippebeslag for på den måde at kunne lægge den ned i tilfælde af stormvejr, eller i tilfælde af at du vil vaske den. Der findes flagstænger i mange forskellige størrelser, som passer til både kolonihaver (4 – 5m), sommerhuse (6 – 7m), parcelhuse (8 – 9m) og villaer (10 – 12m). Proportionerne er vigtige, så der findes selvfølgelig flag, som matcher hver enkelt højde flagstang, således at proportionerne imellem flagstangens højde og flagets størrelse er perfekte. De er eksperter i flag og flagstænger, og du kan med sikkerhed finde præcis det, du søger i butikken. Her findes vimpel flag, yachtflag, bordflag og store Dannebrogs flag til billige priser. De leverer på bare 1- 2 uger og har markedets bedste priser. De tilbyder også opsætning, når du bestiller flag eller flagstang. Når du skal have opsat en flagstang, er det godt at få det gjort af en professionel, da du sikrer dig et sikkert og holdbart resultat.

Flag til hverdag med et smukt vimpel flag

Flag.nu har et stort udvalg af vimpel flag til gode priser. Der findes vimpler, som matcher alle flagstænger. Et vimpel flag er et meget smalt flag, som typisk er længere end et almindeligt flag og på den måde svirper mere i vinden. Det giver et mere levende Dannebrog, som blafrer meget dynamisk, og det giver en helt særlig stemning over kolonihaven eller sommerhuset. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse flagstang og flag du skal vælge, så kan du få hjælp til at finde den helt rette model på siden, hvor der findes mange forskellige at vælge imellem. De har vimpel flag til gode priser i butikken, og du kan finde de mange forskellige smukke flag til gode priser og med hurtig levering på hjemmesiden www.flag.nu. Søger du hjælp til at vælge, så er de faguddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål om, hvad der matcher og hvilke modeller, der passer til dine omstændigheder. Du kan helt sikkert finde det rette produkt på siden, hvor udvalget er stort, og deres service er meget professionel. Læs mere om vimpel flag på deres hjemmeside, hvor du også kan se hele udvalget af flag til store og små flagstænger, til fødselsdage, til både og til mange andre formål.