Find en flot glasvæg hos First Floor CPH

Skab skønnere leverum med produkter fra www.firstfloorcph.dk, hvor der aldrig gås ned på kvalitet. Her præsenteres du for et helt unikt og originalt univers af glasvægge og -døre i den elskede og populære New Yorker væg stil, som aldrig går af mode. Du kan selv lade blikket glide over de forskellige sortimenter, hvor du kan regne med et utal af design og modeller. Der vil med garanti være en eller flere løsninger, der passer ind i dit hjem og din personlige smag. First Floor CPH kan desuden hjælpe dig med at brugerdefinere modeller, hvis du har yderligere præferencer.

Gør hjemmet lysere med en glasvæg fra First Floor CPH

Der er mange smukke måder at indrette en glasvæg i hjemmet på, og hos First Floor CPH giver de dig alle de muligheder, du kunne drømme om. Firmaet har specialiseret sig i at designe smukke og praktiske glasvægge, der både fungerer som pyntende element, men som også tjener et formål, du ikke vil være foruden. Lige meget om du ønsker dig glasvægge til hjemmet for at få mere privatliv mellem rum eller for at lade lyset strømme gennem huset, så er du sikker på at få det hele, når du vælger en eller flere glasvægge fra sortimentet. Fælles for alle glasvægge på siden er, at de skaber et industrielt og stilrent udtryk, som du vil elske mange år frem. Pift derfor nemt dit hjem op med en glasvæg i den ene eller anden model fra sortimentet, som du synes allerbedst om.

Du får unikt specialdesign med New Yorker vægge

De produkter, som First Floor CPH er allermest kendte for, er deres New Yorker vægge. En New Yorker væg er en smuk og iøjnefaldende væg, der vil skabe mere lys og rummelighed i dit hjem, og du finder alverdens modeller heraf på siden. Det betyder, at du vil kunne finde New Yorker vægge til alle rum i dit hjem, lige meget om det er til entreen eller stuen, badeværelset eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange, og du kan roligt gå på udkig i udvalget af New Yorker vægge, der findes med flere forskellige antal og størrelser af inddelinger. Vælg både mellem New Yorker vægge med kvadratiske eller rektangulære ruder eller måske noget helt tredje efter dine egne ønsker og idéer, som firmaet gerne hjælper med at designe.

Kun fantasien sætter grænser for de muligheder, du har i form af glasdøre og -vægge hos First Floor CPH. Tag et kig rundt på siden i dag, og lad dig inspirere til et mere personligt og stilfuldt hjem.