Find dukker til børn i alle aldre hos Legebyen.dk

Legetøj til private og institutioner finder du hos Legebyen.dk. Medarbejderne bag den store webshop sørger nemlig for at indkøbe alle typer af legetøj, der både passer til børn i alle aldre og alle mængder. Alt legetøjet er nøje udvalgt, med målet om at fordre mest mulig legeværdi og udfordringer, der passer til børnenes specifikke udviklingsniveau.

Dukker er guld værd for dit barns fantasi og empati

Når man siger Legetøj, kan man ikke undgå at sige dukker. Dukker er derfor selvfølgelig en del af det store sortiment du finder på www.legebyen.dk. Her fås både bløde, hårde, babydukker og selvfølgelig barbiedukker. De kan nemlig mange forskellige ting, og er derfor et stykke legetøj, der egner sig til mange forskellige typer af børn. Man kan for eksempel bruge en dukke til at kramme når man skal sove, ligesom at der findes dukker, der kan klædes af og på, sådan at man kan fantasere om beklædning og outfits. Alle varianter opfordrer dog til rolleleg, der er en form for leg, som virkelig styrker både empati og sociale kompetencer. Børn oplever nemlig en udvidet forståelse for forskellige sociale situationer når de leger med dukker, hvilket virkelig batter på udviklingskurven. Det store udvalg hos Legebyen.dk omfatter derfor modeller til børn i alle aldre!

Bratz, Ruben Barn eller Barbie – find dem på www.legebyen.dk

De typer dukker, der forhandles hos Legebyen.dk fås fra mærker såsom Ruben Barn, Barbie, Bratz og Groovy Girls. Disse passer alle til forskellige aldersgrupper, sådan at du kan give dine børn dukker at lege med, uanset hvor gamle de er. Køb for eksempel en Rubens dukke til de helt små. Rubens dukker er bløde og derfor kræver de ikke avanceret tilbehør eller små dele. Disse kan ligeledes vaskes, hvis de er blevet slæbt med rundt og kunne trænge til lidt rent tøj og et bad. Køb også Barbie og Bratz dukker til de lidt større, der kan håndtere at lege med mange små dele som for eksempel tøj, sko og tilbehør. Disse dukker er sjove for børn, idet de giver dem mulighed for at lære om tøj, mode, farver og mønstre. Alle dukkemodeller giver dog dine børn mulighed for at udvise omsorg, ligesom de måske har set pædagoger eller forældre gøre det. Dukker er nemlig et stykke legetøj, der giver børn muligheden for at bruge det de ser og oplever i forlængelse af leg og læring.

Se hele udvalget af legetøj på www.legebyen.dk, og find kontaktinformation på medarbejdere, hvis du skulle have brug for hjælp til at finde det helt rigtige til dine børn.