Få sammenført familien med hjælp fra os

Kun danske statsborgere og personer med permanent opholdstilladelse kan fremover tage deres ægtefælle eller børn med hertil. Dette bør ændres om nødvendigt. Regeringen har strammet lovene om familiesammenføring, hvilket er dårligt for integrationen og dårligt for Danmark, for at få sammenført familien. Ikke alene er det blevet sværere og dyrere at få sin familie hertil, man har også vil regeringen nu sætte en stopper for den praksis, hvor familiemedlemmer får lov til at tage deres forældre med til Danmark. Så hvis du gerne vil få sammenført familien så se mere her  

 

Det er vigtigt at få sammenført familien, så I kan være sammen

Kun danske statsborgere og personer med permanent opholdstilladelse kan tage deres ægtefælle eller børn med. Tidligere var det også muligt for personer med midlertidig opholdstilladelse, som opfyldte visse kriterier. Dette giver mulighed for integration i samfundet ved at give dem nogen her at støtte sig til. Dette er især vigtigt for unge mennesker, som får mulighed for at lære mere om deres kultur, få kontakt med tabte slægtninge og udvikle en følelse af tilhørsforhold. Desuden er det dyrere for asylansøgere, både at indgive en ansøgning og derefter komme igennem processen. Det koster mellem 7.000 og 8,000 kroner for at få godkendt en ansøgning om familiesammenføring. Det er mange penge, især når man tænker på, at asylansøgere kun får 900 kroner pr. person om måneden.

 

Skærpede regler for at få sammenført familien

Regeringen regner med, at hver familiesammenføringssag koster skatteyderne syv millioner kroner i løbet af fem år. I mange tilfælde vil det endda være umuligt at få refusion, når de nu meget strenge regler er opfyldt. Regeringen skærper reglerne for familiesammenføring, fordi den mener, at de bliver udnyttet af dem, der ønsker at få ophold i Danmark. Derfor har den gjort det sværere og dyrere – men også fordi antallet af ansøgninger om familiesammenføring er faldende. Så hvis du gerne vil få sammenført familien, skal du kontakte familiesammenføring.dk for at få den nødvendige hjælp til at få et bedre liv. Det vil uden tvivl være en god ide, hvis du gerne vil være sammen med din familie og nyde din tid i Danmark.