Få hjælp af en familieretsadvokat, hvis kærligheden ruster

For cirka 40 procent af de danske ægteskaber sker det, at kærligheden ruster, og en skilsmisse er den eneste fornuftige udvej. Det kan i sig selv være kompliceret nok, når to voksne skal gå hver sin vej og dele deres genstande og hus. Det bliver endnu mere kompliceret, hvis man har børn sammen. Heldigvis er der kompetent og professionel hjælp at hente hos en familieretsadvokat.

Selvom man bliver skilt, holder man aldrig op med at være forældre, og derfor er det vigtigt, at alt er i orden ved en eventuel skilsmisse. Det er en god idé at få professionel hjælp fra en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed. Når forældremyndigheden skal ses efter i sømmene, er det vigtigt, at det udmunder i en ordning, som kan komme alle til gode, ikke mindst børnene. Hos Forældremyndighed.dk har de mange års erfaring med at rådgive i sager om forældremyndighed. Familieretsadvokaterne fra advokatfirmaet Strauss og Garlik står klar med kompetent vejledning og gode råd.

Familieretsadvokater kan hjælpe jer godt videre

Skilsmissesystemet kan være en kompliceret størrelse, især hvis I har børn sammen. Spørgsmål om forældremyndighed, børnenes bopæl, samværsordninger og lignende er ofte svære at finde en god løsning på. Derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp fra en familieretsadvokat til sager om forældremyndighed. Fra 2019 har det nye skilsmissesystem været i brug. Det er et revideret system, der har et øget fokus på barnets tarv i skilsmissesager, hvor der skal bestemmes bopæl, forældremyndighed og samværsordninger. Før 2019 var det Statsforvaltningen, der tog sig af de ovenstående sager, de er blevet omdøbt til Familieretshuset. De forskellige forældremyndighedssager bliver nu kategoriseret i forskellige sværhedsgrader afhængigt af, hvor kompliceret en sag, der er tale om.

Der kan være mange grunde til at blive skilt, og en del af dem kan være enormt komplicerede og sårbare, hvilket kan gøre jeres sag til en kompliceret sag. I de tilfælde er der mulighed for at indsende klager om afgørelser til Landsretten inden for fire uger, hvis man ikke føler sig retfærdigt behandlet. Hvis jeres sag bliver kategoriseret som kompliceret, kan en familieretsadvokat bidrage med den nødvendige viden og hjælp.

Få styr på teknikaliteterne med hjælp fra en familieretsadvokat

Selvom jeres skilsmisse er i kategorien simple sager, er der stadig en del processer, der skal følges, så alt på papiret er i orden i forhold til forældremyndighed og deleordninger. Det gøres skriftligt via forskellige formularer, der skal udfyldes. Det kan altså også være en fordel at rådføre jer ved en familieretsadvokat, hvis I vil være sikre på, at jeres der er styr på alle teknikaliteterne omkring jeres skilsmisse. I kan nemt og hurtigt finde en kompetent og dygtig familieretsadvokat hos forældremyndighed.dk.