Er du utryg med dit engelsk? søg sommerskole engelsk lige her!

Engelsk er generelt et sprog som man kan bruge utrolig meget i hverdagen. udover at det er verdens sprog, og det sprog vi bruger når man skal snakke med nogle fra andre lande. Det er altså noget som kan være utrolig brugeligt i hverdagen, men der er også mange som ikke har turde at udvikle deres engelsk igennem skolegangen. Det er nemlig utrolig vigtigt at man taler sproget kontinuerligt. Hvis du ikke taler det kontinuerligt, så vil du nemlig kunne miste en del både sprogligt, men også grammatisk. Derfor vil en sommerskole engelsk være fuldstændig perfekt til dig, som ikke helt har overskuddet eller modet til at snakke i klassen. Det kan nemlig være grænseoverskridende for mange. Det er det fordi man er bange for at sige noget forkert, og det er noget generelt alle er bange for. Man er bange for ikke at udtale det rigtigt eller finde verberne, og igen så vil en sommerskole engelsk blot være en utrolig god oplevelse for dig. Du vil opleve utrolig trygge og sjove rammer, hvor du virkelig vil have muligheden for at blive bedre til engelsk. Du tænker sikkert der er en masse omkring hvilket niveau du skal være på, og lignende. Men det er der slet ikke. Der er nemlig ingen krav omkring din nuværende niveau. Det er lige meget om du er øvet eller blot nybegynder, så er du mere end velkommen på sommerskole engelsk. Book plads på sommerskole med engelsk 2022 her.

sommerskole engelsk – Lær mere engelsk

Du synes måske ikke det lyder som det sjoveste i verden at skulle bruge din sommerferie på at træne verber, og bruge de rigtige bindeord, men på denne sommerskole engelsk vil det med sikkerhed blive en succes. Der er nemlig utrolig mange andre som går med de samme følelser som dig, og du vil kunne skabe et utrolig godt sammenhold, og fællesskab med de andre elever.

sommerskole engelsk – Klar efter sommerferien

Der vil i forløbet blive lavet en masse læringsaktiviteter, så man hele tiden bevæger sig, og har det sjovt. Samtidig kan du lære en masse engelsk, og det er en kombi som de fleste ville sætte utrolig stor pris på. Du vil kun være glad når du kommer på den anden side at sommerferien, og kommer tilbage markant bedre end dine klassekamerater. Det er noget som både læreren vil ligge mærke til, men også de andre elever.