Er dine børn klar til efteråret?

Bladene er begyndt at blive orange og det betyder regnvejr og snottede næser, kolde fødder og barn-syg-dage. Dog kan nogle af de førnævnte ting undgås med lidt snilde og forberedelse. Hvis efterårs-indkøbene færdiggøres tidligt er der måske også nogle besparelser at hente!

Sko

Støvler holder til at blive slæbt gennem diverse ting som mudder og våde blade samtidig med at de holder fusserne varme nok til ikke at blive syg hver anden dag. Men som det jo ofte er med praktiske ting, er der ikke noget børn bryder sig mindre om: flyverdragter, elefanthuer, vinterstøvler og regnbukser kan ikke tages på til skole om det så var mod betaling. Hermed står valget mellem pæne efterårssko og, hvis vejen ikke går gennem en skov eller mark, sneakers – måske med lidt platform for at kunne træde over vandpytter uden at få våde tæer. Se det store udvalg af Nike Air Force 1 der kan tilfredsstille børnenes behov for stil samtidig med at du får noget kvalitet for pengene.

Jakker

Udover sko, får børnene brug for noget overtøj: regnfrakker til det danske vejr (én til skolen, én til derhjemme og én til glemmekassen) og vindjakker til de kolde og lange dage på fritidshjemmet og legepladsen. Jakken må selvfølgelig ikke genere under hagen eller kradse eller være hverken for varm eller for kold, så der skal nok prøves et par stykker i en fysisk butik for at finde den helt rigtige pasform. Bagefter kan en lille is muntre op efter strabadserne.

Tilbehør

En hue beskytter de små røde ører mod kulde og handsker – måske hjemmestrikkede – holder fingrene varme mens dagene bliver kortere. Huer og vanter er det umiddelbare tilbehør der er brug for i efteråret, men et par reflekser til de mørke morgener og en paraply til at spænde på rygsækken, ville begge være smarte køb til dine børn.