Er der hus -og haverenovering på vej?

Den sene vinter og det kommende forår er for mange et godt tidspunkt at begynde overvejelserne om kommende renoveringer, tilbygninger eller ændringer i det hjemlige miljø. Der er rigtig mange muligheder og for mange kan det summe i hænderne for at komme i gang med noget håndværk eller forandring på hjemmefronten.

Et godt underlag kan gøre underværker

Det kan være terrassen begynder at trænge til et nyt look. Eller måske haven står lidt for skarpt og kedelig og kunne bruge den store omgang med den kreative spade til et helt nyt look? Det kan også være, at et stykke af udearealets fliser har mange år på sig og trænger til et par nye Granit brosten eller skal omlægges til blomsterhave. Måske kan du her i vintermørket finde lys og lyst til at planlægge, hvordan udendørs arealerne skal tage imod dig, familien eller fremtidige gæster som det første, inden man bevæger sig indenfor.

Det er rart ikke at skulle tænke på at træde forkert, når blikket først er rettet mod hoveddøren efter en lang arbejdsdag.

Planlæg i god tid

Det kan være en god ide at gøre sig overvejelser om renoveringen, inden projektet lige pludselig står for døren. Det kan være, der skal bestilles materialer eller at man lige skal have sat sig ind i et par ting, inden det lige pludselig bliver tid og vejr til, at renoveringen skal stå for skud. Måske skal der læses op på den der sommerfuglehave, man har ønsket sig i mange år, og så er tiden til det nu, inden sommerfuglene melder deres ankomst, og haven stadig bare ligner sig selv med den stillestående græsplæne. Det kan også blive et helt familieprojekt at finde på gode ideer til, hvordan hus og have skal fremstå på den bedste og sjoveste måde. Måske alle kan sætte deres præg og have en finger med.