En god børnecykel til dit barn

Er du på udkig efter en børnecykel til din lille ven? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Når du skal købe en børnecykel, er det vigtigste at sørge for, at den har den rigtige størrelse til dit barn. Børnecykler måles efter hjulstørrelse, og den rigtige størrelse cykel har hjul, der passer til dit barns højde Du kan også købe en børnecykel med støttehjul, hvilket kan være en god måde at hjælpe dit barn med at lære at cykle på. Træningshjul kan tages af, når dit barn er klar til at cykle uden dem. Andre ting, som du skal være opmærksom på, når du køber en børnecykel, er bremser, styr og pedaler. Sørg for, at den børnecykel, du vælger, har bremser, der er lette at bruge for dit barn, og at styret passer dem godt.

Overvej størrelsen på din ønskede børnecykel før du køber den

En af de vigtigste ting at overveje, når du skal vælge en børnecykel, er størrelsen. Du bør altid vælge en cykel ud fra barnets højde og ikke ud fra dets alder. Det skyldes, at en for stor børnecykel kan være svær at styre og kan udgøre en sikkerhedsrisiko. Når du vælger størrelsen på dit barns cykel, skal du sørge for, at barnet kan stå over stellet med begge fødder solidt på jorden. Når de sidder på sadlen, skal de desuden kunne nå jorden med begge fødder, når de sidder på sadlen. I en stationær stilling skal barnet også kunne holde styret med begge hænder og dreje det 90 grader uden at påvirke balancen eller grebet.

Forskellige designs og farver – Gode muligheder for den perfekte børnecykel

Børnecykler findes i alle mulige farver, former og modeller. Her på hjemmesiden har de f.eks. børnecykler, der er inspireret af den klassiske damecykel med lav indstigningshøjde og tilhørende cykelkurv. Du kan også finde mere sportslige børnecykler med mere lige stel og crossfender. Og glem ikke din hjelm! Børnecykelhjelme fås i en række sjove farver og designs, der passer til deres personlighed. Så uanset om du er på udkig efter en klassisk eller sporty børnecykel, er der helt sikkert en, der passer perfekt til din lille rytter på hjemmesiden.