Efterskole Nordjylland – Et år du aldrig glemmer

Har du et ønske om at kombinere faglighed og idræt? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. På efterskole Nordjylland er der fokus på sundhed hos eleverne og lærerne. Der bliver arbejdet med et meget bredt sundhedsbegreb, som både har den fysiske, mentale og sociale sundhed som omdrejningspunkt. Målet er at det skal være sjovt at gå i skole, samtidig med at man kombinere sin passion for sport med et højt fagligt niveau. Det er både med til at gøre skolegangen sjovere, men også sporten sjovere. På efterskole Nordjylland kommer du til at få et unikt fællesskab, en aktiv hverdag og nogle engagerede og meget dygtige undervisere og så er det også den bedste idrætsefterskole i hele Nordjylland. Ønsker du derfor at få et år eller to som du aldrig kommer til at glemme? Så skal du med sikkerhed vælge efterskole Nordjylland. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Efterskole Nordjylland – En oplevelse for livet

Når du vælger efterskole Nordjylland, har du mulighed for at dyrke din passion. Du kan vælge mellem badminton, fitness, fodbold, håndbold, svømning og meget mere og der er derfor mulighed for at finde noget, som passer helt perfekt til dig og det som du elsker. Når man som idrætsefterskole har stor fokus på sundhed bliver det gjort på forskellige planer. Du kan finde et bredt udvalg af valgfag til både drenge og piger. Du kan b.la. vælge mellem, bordtennis, flagfootball, Hero workout, løbeklub, volleybal, yoga og meget mere. Der er derfor noget til enhver smag. Det som gælder ved alle linjefagene er at du kan deltage ligegyldigt om du har prøvet det eller ej. Det ville derfor være dumt ikke at tage på efterskole Nordjylland.

Efterskole Nordjylland – Styrk din fysiske sundhed

Filosofien hos efterskole Nordjylland er at sport og bevægelse skal være sjovt i og med at du selv vælger dit linjefag eller valgfag og allerede der er der et godt udgangspunkt. Du kommer til at dyrke din passion, sammen med klassekammerater, som er lige så passioneret. Du får også en meget erfaren og engageret lærer, som vil være med til at udvikle dine kompetencer. Få derfor et helt unikt år på efterskole Nordjylland.