Dekorér dit hjem med moderne skilte

Det er blevet mere og mere populært at bruge skilte som vægdekoration i hjemmet. Det kunne være et iøjnefaldende “drinks”-skilt over barskabet, sjove skilte til børneværelset eller andre unikke vægdekorationer, som giver hjemmet kant og karakter.

Vægpynt er nemlig mange andre ting end bare malerier. Vægpynt kan også være skilte, bogstaver, sjove citater og meget andet. Hvis du mangler inspiration til ny, sjov vægpynt, så læs med her.

Skilte udenfor og indenfor

Skilte er både en flot dekoration, men de har også et helt praktisk formål. Naturligvis skal der hænge et husnummer på et skilt ude foran døren, så gæster og postbuddet kan finde den rette adresse. Du kan også bruge bogstaver til døren for at byde folk velkommen, før de træder ind i dit hjem.

Der er mange kreative muligheder, når du leger med skilte både indenfor og udenfor. Vægdekorationer, bogstaver og citater kan placeres ved hoveddøren, i entreen eller hvor end, du synes, at indretningen i hjemmet mangler lidt ekstra.

Skilte skaber den gode stemning

Du kan bruge skilte overalt i dit hjem for at sætte den helt rigtige stemning. Hvis det er på tide at pifte indretningen op, så kan du effektivt ændre udtrykket med vægpynt. Måske er det på tide at hive nogle af de gamle billeder ned og erstatte dem med et skilt med opmuntrende og meningsfulde citater.

Det er også altid hyggeligt at hænge et lille skilt på døren til de forskellige rum i dit hjem. Det kan være et toiletskilt til badeværelset, et skilt med en kaffekop ved stuebordet, nogle sjove stickers på soveværelset og meget mere.

Heldigvis koster det heller ikke alverden at pifte boligen op med nogle flotte skilte.

Skræddersy dit eget skilt

Det er ikke sikkert, at du drømmer om at have “live, laugh, love” hængende på væggen. Mange gange vil man gerne personliggøre sine skilte, så teksten og motivet passer til både den personlige smag og stilen derhjemme.
Nogle skilte kan du selv designe, så du bestemmer, hvad der skal stå. Det kan for eksempel være et skilt med små bogstaver, som du kan flytte rundt på og stave forskellige sjove sætninger. Så kan du også hele tiden ændre udtrykket på skiltet efter behov.

Skilte er også en fantastisk god gave at give venner og veninder, hvis du kender nogen, som elsker moderne decor. Du kan nærmest aldrig gå galt i byen med et sjovt citat-skilt eller flotte wallstickers.