Brugbare sparetips

I en økonomisk krise bliver de fleste familier påvirket, og det kan være svært at finde frem til, hvor der kan spares. Man ønsker ikke, at børnene skal mærke, at økonomien er strammere end ellers og vil helst undgå, at det går udover dem. Derfor tænkes der ofte kreativt, når sparekniven alligevel skal findes frem. Spar penge i hjemmet med tre sparetips, der er brugbare i denne tid.

Udnyt billig strøm

Det er efterhånden ikke gået nogens næse forbi, at strømmen er blevet noget dyrere i den seneste tid. Det er en udfordring for mange familier, der er afhængig af strøm til mange ting. Madlavning, vask, tv, opladning og en stribe af andre ting, der er en stor del af hverdagen. Det kan være svært at se, hvor man skal spare på strømmen, eftersom der skal laves mad og vaskes tøj. Hvornår er strømmen billigst, kan du dog spørge dig selv. Det er der også et svar på, da man med et el-abonnement med en variabel pris kan se prisen for hver time. At prisen stiger, er desværre svært for den enkelte at gøre noget ved, men man kan lige så godt udnytte den billigste strøm til sine daglige gøremål.

Jagt tilbud

Du kan blive en ægte tilbudsjæger, og måske endda gøre det til en hobby. Køb ind til aftensmaden efter, hvilke gode tilbud, der er i de forskellige supermarkeder. På den måde kan du også blive kreativ med nye retter og opdage andre livretter. Tænk også gerne længere ud i fremtiden, og se efter tilbud på eksempelvis konservesvarer eller andre ting, som du ved, at du skal bruge.

Køb bæredygtigt

Bæredygtigt indkøb er ikke blot en langsigtet metode. De små ting i dagligdagen kan gøre en stor forskel, ikke kun for kloden, men også for din pengepung her og nu. Det kan være alt fra genbrug til mindre kød.