5 grunde til at du bør planlægge en tur til Brasilien næste sommer

Brasilien er et land med kontraster. Det er det største land i Sydamerika, og det er hjemsted for nogle af de mest fantastiske naturscenerier på planeten. Fra Amazonas regnskoven til de verdensberømte Iguazu-vandfald –  der er masser af grunde til at tilføje Brasilien til din rejseliste. Her er blot nogle få af dem.

1. Dyrelivet

En af de bedste ting ved Brasilien er dets utrolige udvalg af dyreliv. Amazonas regnskoven er hjemsted for anslået 10% af verdens arter, så der er masser at se. Hold øjnene åbne for aber, dovendyr, tukaner og jaguarer, eller tag en sejltur ned ad floden for at se lyserøde floddelfiner. For at booke din næste rejse skal du klikke på denne side og begynde at planlægge allerede nu!

2. Strandene

Brasilien er hjemsted for nogle af de smukkeste strande i verden. Copacabana og Ipanema i Rio de Janeiro er verdensberømte af en grund, men der er også masser af andre gode muligheder. Tag til Bahia for flere kilometer af uspoleret kystlinje, eller tjek Florianopolis for fantastiske surfingforhold. 

3. Festivals

Brasilien ved, hvordan man fester, og der er altid en festival, som bliver afholdt, et eller andet sted i landet. Karneval er den største og mest kendte festival, men der er også masser af andre at vælge imellem. Hvis du leder efter noget lidt anderledes, så prøv Oktoberfest i Blumenau eller Bumba Meu Boi-festivalen i São Luís. 

4. Maden

Brasiliansk mad er lækker og forskelligartet. Fra friske fiske- og skaldyrsretter som moqueca til solide gryderetter som feijoada, der er noget for enhver smag. Og glem ikke brasilianske snacks som “pão de queijo” (ostebrød) og “pastel de feira” (stegt wienerbrød).

5. Folket 

Sidst men ikke mindst er befolkningen i Brasilien nogle af de varmeste og mest imødekommende, du nogensinde vil møde. De vil få dig til at føle dig hjemme, uanset om du er på besøg for forretning eller fornøjelse.

6. Omkostningerne

En af de bedste ting ved Brasilien er, at det er et relativt overkommeligt land at besøge. Du kan finde gode tilbud på overnatning, mad og aktiviteter, hvis du ved, hvor du skal lede.

7. Vejret

Vejret i Brasilien er fantastisk året rundt, men det bedste tidspunkt at besøge er i sommermånederne (december til marts). Det er her, du finder de bedste og mest behagelige vejrforhold.

8. Sproget

Brasiliansk portugisisk er et smukt sprog, og det er relativt nemt at lære, hvis du allerede er fortrolig med spansk. Selvom du ikke taler sproget, vil du kunne klare dig med engelsk i de fleste turistområder.

 

Der er ingen tvivl om det: Brasilien bør være øverst på din rejseliste til næste sommer (eller enhver sommer, for den sags skyld). Med sin utrolige naturlige skønhed, pulserende kultur og lækre mad har den noget for enhver smag at nyde. Så begynd at planlægge din rejse i dag – du vil ikke fortryde det!