3 fede destinationer til en vinterferie til dig og din familie

Er I allerede ved at få nok af kulde og blæst hjemme i den lille familie? Drømmer I jer væk til ferie og hygge – væk fra hverdagsrutine og madpakker? Der er mange familier, som vælger at rejse hen over jul og nytår, fordi de har brug for at se noget andet end Danmark og gråvejr. Måske gælder det også for din familie? I så fald kan du læse denne artikel for 3 ideer til gode feriedestinationer

Tag en tur til varmen

En mulighed for en ferie til varmen er at rejse til kanarieøerne. På den måde kommer I til et område, der er varmere end hjemme i Danmark, samtidig med at I får fornemmet sydens feriestemning. I kan blandt andet rejse med Spies, som arrangerer ture til De Kanariske Øer. Derigennem får I et familiehotel at bo på med alt inkluderet. Det kan være en stor befrielse at rejse på den måde, hvis man har små børn og bare har brug for at slappe helt af.

Hvad med en skiferie?

Hvis I gerne vil væk, men ikke nødvendigvis drømmer om charterferie sydpå, kan I overveje en god, gammeldags skiferie. Det er både muligt at rejse til lidt varmere destinationer som Frankrig, hvis I drømmer om sol – men I kan også tage til Sverige eller Norge, hvis I er mere til den helt kolde skioplevelse.

Sydpå – på egen hånd

Det kan være, I gerne vil sydpå, men at I helst ser det gjort uden om resorts og all inclusive. Hvis det er tilfældet kan I kigge på selv at planlægge en ferie til Sydeuropa, så I får det, som I ønsker det. Der er mange dejlige destinationer, man kan overveje. Det kan også være, at det skal være længere væk end Europa? Så er et land som Thailand et bud, afhængigt af jeres budget.