11 (1)
11 (1)

Hvordan du bliver vores test panel og få vores produkter

Ønsker du legetøj, bøger, tøj, film og meget mere, så er det nu du skal tilmelde dig vores nyhedsbrev og deltage aktivt på Hverdag og Familie du har nemlig muligheden for at blive test person af alle vores partners vare.
Vi har mange forskellige partnere og de skal have god viden af de vare de får hjem, eksempel kan være at du skal teste legeværdien i noget legetøj. Vi sender legetøjet direkte hjem til dig og så får dine børn eller nogle du kender der har  børn mulighed for at teste legetøjet gennem lege, derefter skriver du nogle artikler om selveste legetøjet og så beholder du varen.
Nemmere kan det ikke være, det kan også være at du får tilsendt nogle bøger der skal læses eller e-bøger og derefter skrive en anmeldelse om selveste bøgerne, så elsker du at læse så er det bare at deltage og få alle de nyeste bøger tilsendt.
De varer du skriver artiklen om, skal sendes til os, så udgiver vi artiklen, og gennem din eje blog skal du så link over til selveste artiklen, læs Sådan laver du en gratis blog.
Men nu sider du garanteret og tænker åh nej, jeg gider ikke læse bøger eller hvad skal jeg med legetøj, bare rolig, du bestemmer selv om du ønsker at teste varerne, vi kontakter dig før produkterne sendes, og du bestemmer selv om du ønsker at deltage eller ikke når tiden kommer.
Flere goder til test panelet og alle vores brugere.
Alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev deltager løbene i lodtrækninger om forskellige produkter og de får løbene gode artikler fra vores eksperter.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

ingen Kommentar

Trackbacks/Pingbacks

  1. 10 grunde til at du skal læse hvad vi skriver - [...] der bliver løbene udvalg til at teste og vinde produkterne der skrives om her hos os, Læs mere om…