11 (1)
11 (1)

Svensk pølseret

Svensk pølseret

Svensk pølseret med broccoli og peberfrugt. Dette er en ret dine børn kan være med til at lave, og så er det en ret alle elsker. Svensk pølseret er en simpel billig ret, som tager ca 20 til 25 minutter at lave, da kartoflerne er skåret i tern tager de ca 20 minutter at koge.

Svensk pølseret med broccoli og peberfrugt

 

Pølser (350g)

Løg (2stk)

Kartofler (1,5kg)

Peberfrugter (1.røde)

Broccoli (1.hel knold)

Mælk (gerne skummælk 3 til 4dl)

Tomatpure (1 dåse)

Smør (1 ske)

Krydderier:

Salt (½ teske)

Peber (efter smag)

Paprika (1½ teske)

 

 

Sådan laver du Svensk pølseret

Du tager og skæller kartoflerne, og skære dem i små tern ca. 1x1cm, derefter koger du dem i en gryde.

Skær løget ud i tern .Skær peberfrugten ud i tern på samme størrelse som kartoflerne ca . 1x1cm

Læg løget og peberfrugten i en gryde med 1 ske fyld smør og svits det i en gryde i ca 2 til 3 minuter, derefter tager du pølserne og skære i 1x1cm stykker og tilsætter den i gryden, sammen med paprika og tomatpure, tilsæt broccolien som er skåret ud.

Rør det sammen og tilsæt mælken, rør til alt er blandet sammen, lad det koge videre stille.

Tag kartofler fra, og fjern vandet, tilsæt kartoflerne i gryden sammen med det andet, og kog det videre ca 4 til 5 minutter.

Retten smages til med salt og “peber”.

Gode råd til Svensk pølseret

Undlad at tilsætte peberen, da paprika allerede sammen med tomatpure har en stærk smag, og det bryder børn sig ikke om, tilsæt peber selv hvis du mener den mangler smag.

 

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon1Share on Facebook1

Efterlad en Kommentar