11 (1)
11 (1)

Start sammen med os

Denne artikel vil forklare dig om hvad Hverdag og Familie er, og hvad du kan få ud af at bruge den.

Vi lover dig at du ikke bliver skuffet og at du kun vil ærgre dig over at du ikke var med fra starten hvis du vælger det.

Hverdag og Familie  er til for dig og vores kommende brugere

Hverdag og Familie er startet og vi har mange brugbare artikler allerede, vi sætter dem ind samlet og vil have alt på det rette sted før vi annoncer med siden. Som partner og forfatter vil du kunne få mange fordele, bliv Partner af Hverdag og Familie læs hvordan du bliver det og læs om hvordan du bliver Forfatter og de krav vi stiller.
Men først vil vi gerne samle alle forfatterne sammen, og det er her du kommer ind i billedet, du skal sammen med os og det store netværk af specialister lave Hverdag og Familie stor og brugbart, så alle ønsker at bruge artiklerne og de budskab vi formidler vider, Hverdag og Familie er til for dig og vores brugere du kan læse her om hvordan vores brugere vil kunne bruge Hverdag og Familie artikler og derved få siden op : Lav en gratis blog og link til os

Vores mål er at reklamerne, sammen med de link i får lavet til artiklerne bliver jeres levebrød, og derfor er det meget vigtigt at i skriver brugbart og ekspert artikler hver gang. Vi byder dig velkommen på Hverdag og Familie og glæder os til at arbejde sammen med jer.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

ingen Kommentar

Trackbacks/Pingbacks

  1. Er du Ekspert i din branche så læs vider - [...] vi ønsker siden op, læs i alle kategorierne, om der er et emne du kan bidrage til. Læs også…