11 (1)
11 (1)

Smølferne 2 – smølferne vender tilbage i Bio

Smølferne 2 – smølferne vender tilbage i Bio

Se Smølferne 2 i bio NU!

De er tre æbler høje og så smølfer de igen…

Nu kommer ”Smølferne 2” – filmatiseringen af Peyos populære tegneserie er tænkt som en trilogi og den tredje film i serien forventes at have biografpremiere sommeren 2015. Efterfølgeren rammer de danske biografer i august/september 2013 og er også instrueret af Raja Gosnell. 

Det handler Smølferne 2  –  filmen om:

Onde Gargamel(Hank Azaria) er på spil igen – og jagter de små smølfer. I ” Smølferne 2 ” kidnapper han Smølfine og tager hende med til byerne by Paris. Her er Gargamel nemlig kendt og beundret som en stor tryllekunstner.

Gargamel har skabt nogle smølfe-lignende væsner – naughties – men han har brug for Smølfines hjælp til at gøre dem til rigtige smølfer, hun kender nemlig en hemmelig trylleformular. Gargamel håber at kunne bruge sine ”naughties” til sin magiske Smølfe – eliksir.

Smølferne vender tilbage til Menneskernes verden for at redde Smølfine. Her tager de kontakt med deres menneske-ven Patrick. Der er lagt op til vild action og sjove smølfe scener, når Smølferne indtager biografen igen. Se den offentlige film-trailer her.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook3

3 Comments

  1. Den første smølfe film var dårlig – så mon ikke 2 eren også vil være pæn dårlig?

  2. Synes smølfefilmnen er ok

  3. Glæder mig også til en ny smølfe film – super

Efterlad en Kommentar