11 (1)
11 (1)

Seafight – et online pirat -fantasy-eventyr

Seafight – et online pirat -fantasy-eventyr

Find din indre pirat frem og kæmp mod tusinde af online spiller om den helt store præmie – nemlig 10.000 euro. gratisspil uden download og installation.

Gameplayet går meget kort ud på at du bliver pirat på dit eget piratskib – her skal du hejse dit sørøverflag og skabe skræk og rædsel så du kan vinde mange af de vilde slag på de syv have. Du kæmper live mod andre spiller. Det her er det helt perfekte spil for dig der elsker eventyr, penge, strategi, og absolut besidder ingen skrupler overfor sine modstandere. Dit mål er at blive havets mest frygtindgydende pirat af dem alle.  

Seafight har mange speciel features som mulighed for at vælge skib og bevæbne det med våben og ammunition i flot 3D udseende. Nye muligheder for at forhøje sine rigdomme ved at dræbe søuhyre og finde skjulte skatte. Gå på Opdagelse i mange forskellige kort gennem et intelligent level system på Seafight spil spillet her.

Tag med på et hæsblæsende og farligt pirat eventyr på de dybe have – gør dig klar til at kapre, plyndre og nedkæmpe dine modstander – husk du spiller om hele 10.000 euro.

 Har du prøvet dette vidunderlige spil seafight ?

Du finder andret godt for børn her på Hverdag og Familie.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

2 Comments

  1. 10.000 euro for at spille computer spil og saa er det gratis at spille, jeg registere mig med det samme, det kraever nok noget traening men jeg skal da proeve at vinde de penge. Har spillet mange gratis spil men ikke et hvor jeg faar 10.000 euro for at vinde det.

    • Nej det er sku da for sejt jeg er klart med på dette spil, skal lige se om der er nogle krav da jeg ikke tror de bare gratis lige udloder 10.000Euro uden at tjene på selveste spillet, det sku da lige være at de har fyldt siden med 10.000 reklamer som de tjener på

Efterlad en Kommentar