11 (1)
11 (1)

Sådan laver du en gratis blog

Sådan laver du en gratis blog

Der findes mange gode steder du nemt og hurtigt kan oprette en gratis blog, men som udgangspunkt er det altid vigtigt at du læser hvilke krav de alle sammen her, her er nogle link direkte til de steder du kan lave en gratis blog. Lær det nemt gennem en gratis blog, der er mange steder du kan få en “gratis blog”

Oprette blog

Med disse 4 blog forslag er der ingen grund til ikke at prøve at lave din eje blog, og med vores hjælp kan du få kvalitet til dine artikler hurtigt og nemt.

  1. Tjek ordet gratis blog på nettet
  2. Blogspot
  3. Bricksite
  4. WordPress med 1 klik system

1 klik gratis blog

 

Læs Sådan får du det bedste ud af din blog, den lære dig hvordan du kommer godt i gang med din nye blog og lær at skrive gode artikler på din blog så du får mange læsere.
Vi ønsker dig alt held og lykke med din nye blog. Som blog ejer har du mange fordele og en af dem er at lave artikler, du er altid velkommen til at bruge vores artikler, læs mere om reglerne ved brug af vores artikler .


Det er ikke svært at komme i gang prøv en af følgene 4 eksempler og start allerede i dag med at blog fra vores gratis blog, sammen med os.

Kunne du bruge rådet ? Og hvilken blog er nemmest at oprette ?


Tjen penge på din gratis blog

En nem måde hvordan du tjener penge på er ved at starte din egen blog og opsætte reklamer på den. Har du en blog, så kan du tjene penge på den med Partner-ads og der er mange andre måder, men hvorfor ikke bruge de bedste ?

Men hvordan laver man en wordpress hjemmeside nemt?

Det er ikke svært og med hjælp fra en billig webhosting (www.ditwebhotel.dk) udbyder helt ned til 5kr pr. måned kan du hurtigt starte, og så er det med 1 klik installation.

 

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+4Share on StumbleUpon1Share on Facebook0

2 Comments

  1. Tak for tippet 🙂 fine sider i har her på sitet

    • tusinde tak, husk du kan gratis lave din egen blog, fra vores side af.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hvordan du bliver vores test panel og få vores produkter | Hverdag og Familie - [...] så udgiver vi artiklen, og gennem din eje blog skal du så link over til selveste artiklen, læs Sådan…
  2. 10 grunde til at du skal læse hvad vi skriver | Hverdag og Familie - [...] med kursiv læs mere om brødkrummer af tekst på De bedste måder, du får link til din blog eller…
  3. De bedste måder, du får link til din blog | Hverdag og Familie - [...] På følgene 3 måder får du flere læsere til din nye blog. Har du ikke en blog så få…

Efterlad en Kommentar