Revet rodfrugter – Revet kartofler

Revet rodfrugter – Revet kartofler

En flot og meget speciel ret, nem at lave revet rodfrugter varmet i ovn, en ret børn sagtens kan være med til at lave.

Ingredienser til 4 personer

Revet kartofler ½kg

Revet gulerødder ½kg

Revet pastinakker 3 til 4 stk.

Revet rødbede 1 stk.

Fløde 1L

 

Riv kartoflerne, gulerødderne, pastinakkerne og rødbeden på et rivejern, og fordel den i bradepanden, hæld fløden henover alt det revet. Varm de revet rodfrugter i ovnen i ca. 1 time, på 180grader. Du kan også lave dem i tern i stedet for at rive dem, men konsistensen når de rives er vidunderlige og passer til mange retter, eksempel til kalkun i ovn. Du kan se alle vores retter i kogebogen. Hvis du ønsker at pifte retten op engang så prøv at riv noget æble med i retten, det giver retten en mere sød smag.

Efterlad en Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>