11 (1)
11 (1)

Revet rodfrugter – Revet kartofler

Revet rodfrugter – Revet kartofler

En flot og meget speciel ret, nem at lave revet rodfrugter varmet i ovn, en ret børn sagtens kan være med til at lave.

Ingredienser til 4 personer

Revet kartofler ½kg

Revet gulerødder ½kg

Revet pastinakker 3 til 4 stk.

Revet rødbede 1 stk.

Fløde 1L

 

Riv kartoflerne, gulerødderne, pastinakkerne og rødbeden på et rivejern, og fordel den i bradepanden, hæld fløden henover alt det revet. Varm de revet rodfrugter i ovnen i ca. 1 time, på 180grader. Du kan også lave dem i tern i stedet for at rive dem, men konsistensen når de rives er vidunderlige og passer til mange retter, eksempel til kalkun i ovn. Du kan se alle vores retter i kogebogen. Hvis du ønsker at pifte retten op engang så prøv at riv noget æble med i retten, det giver retten en mere sød smag.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on Twitter0Share on Google+1Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

Efterlad en Kommentar