11 (1)
11 (1)

Partner af Hverdag og Familie læs hvordan du bliver det

Som partner af Hverdag og Familie er der mange fordele her er 3 gode grunde til hvorfor du skal vælge at blive partner med os.
1. Du får gratis reklame
2. Du får gratis søgemaskineoptimering
3. Du får flere kunder


Det lyder som om at vi lyver, men det gør vi ikke, som partner får du alle goderne, og til gengæld skal du bare levere varerne, vi har nogle simple krav og dem vil vi gerne snakke med dig om før du bliver partner, kontakt os hverdagogfamilie@gmail.com  så kontakter en af vores konsulenter dig hurtigst muligt.
1. Gratis reklame


Vi har mange reklamer på Hverdag og Familie, nogle af de reklamer du ser er fra andre partner vi har, vi har banner reklamer og artikel reklamer.
2. Gratis søgemaskineoptimering


Ejer du en blog, eller en hjemmeside der ikke er til at finde i Googels søge net, så er det her du skal blive partner, med vores hjælp får du mulighed for at få de søgeord du ønsker mere frem på søgemaskinerne, gennem vores artikler på siderne.
3. Flere kunder


Mangler du kunder så kom til os, alle vores brugere der tilmelder sig vores nyhedsbrev får løbene tilbud fra vores partner om gratis produkter og konkurrencer, og gennem vores reklamer og link kommer de direkte over til din side.
Det vi skal vide om dig i en mail til os, er hvilket firma du kommer fra, hvilke produkter i ønsker at vores test panel/ brugere kan få. Så kontakter vi jer og forklar spillereglerne på Hverdag og Familie, mere simpelt bliver det ikke.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

ingen Kommentar

Trackbacks/Pingbacks

  1. Start sammen med os | Hverdag og Familie - [...] sted før vi annoncer med siden. Som partner og forfatter vil du kunne få mange fordele, bliv Partner af Hverdag…

Efterlad en Kommentar