11 (1)
11 (1)

Oksekødboller med revet rodfrugt blanding

Oksekødboller med revet rodfrugt blanding

Når du laver oksekødboller, så skal du lave de her Revet rodfrugter – Du skal bruge følgene for at lave  oksekødboller.

Ingredienser til Oksekødboller

Ret til 4 personer

Æg (1skt)

Rasp (en kop)

Oksekød (500g.)

Du former kødet i aflange pøler, på  ca. 5 – 6 cm.

Derefter ruller du dem i ægget og ruller dem i rasp, steg dem på panden på stille varme på panden, ca. 20 min.

Det hele serveres med salat skåret i små tern.

Du kan se flere opskrifter i kogebogen – Hverdag og Familie ønsker alle God appetit.

Små oksekødboller

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

Efterlad en Kommentar