11 (1)
11 (1)

Når det regner – gode råd når det regner

Når vejret ikke ligefrem er som det skal være, det er noget vi alle kender til skal vi holde fødselsdag og uden for så regner det eller blæser det, det er sådan hver gang og vejret i tv’et skulle ellers holde, men ca. 2 ud af 10 gange holder det ikke. Men som et godt gammel ordsprog siger der er intet i vegn med vejret det er vores påklædning der er noget i vegn med, eller noget i den stil. Det er også rigtigt, vores børn skal have regntøj overhals og endda gummistøvler med i deres skole hver dag for bare at kunne være forberedt til vejret store strabadser. Men hvad kan man lave når det så er dårligt vejr, ja der er mange ting og her er en lille liste over ting der er sjove at lave når det regner.

Ting du kan lave udenfor når det regner

  1. Tag regntøj på og hop i vandpytter, hvor mange gange har du gjort det som barn, tag dine børn med ud og gør det sammen.
  2. hop i trænings tøjet det der er regntæt selvfølgelig, og løb en tur, der er intet mere forfriskende en regn når du løber.
  3. tag regntøj og paraplyen med og gå en tur i skoven, den friske luft og duften i skoven er så forfriskende.

 

Ting du kan lave indenfor når det regner

  1. Tænd op i pejsen eller brændeovnen, og læs en bog, det er så hyggeligt at side foran varmen og hygge sammen.
  2. Frem med de gamle børnespil, de gode gamle spil som matador og ludo.
  3. Sæt en DVD på og lav en stor skål popcorn, sluk alt lyset og tænd så små stearin lys til hyggen.

En mere er at køre en tur det er både inde og lidt ude, så den kom her, som barn elskede jeg at køre tur ikke til noget specielt sted, men med tanken for at snakke i bilen under turen og måske ende med en is eller andet lækkert på turen hjem igen, regnen på taget af bilen gav en dejlig lyd jeg stadig den dag i dag elsker, prøv det.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

Efterlad en Kommentar