11 (1)
11 (1)

Marc Jacobs coca-cola light design

Marc Jacobs coca-cola light design

Den populære Coca-Cola drik blev lanceret i en lettere udgave for 30 år siden – Coca-Cola Light.

For at fejre dette, afslører Marc Jacob sine nye flaske design der hylder kvinder og kvindemode gennem historien. Den kendte modedesigner Marc Jacobs Coca-Cola Lights design giver den lækker drik et unik design.

Marc Jacob er ny kreative direktør og han kalder sin serie af flaskedesign for ’’ Sparkling Together’’.”

Om samarbejdet med Coca-Cola light udtaler modedesigneren:  ” Jeg føler mig virkelig privilegeret over at være den nye kreative direktør for Coca-Cola light og over at få lov til at sætte mit personlige aftryk på 30 års jubilæet. Coca-Cola light er et ikon, og jeg elsker ikoner”.

Marc Jacob har i den grad sat sit personlige aftryk på foråret store hit til Coca-Cola light fans – med sit nye design henvender han sig til unge kvinder -måske  ikke helt tilfældigt, denne gruppe er overvejende light fans.

Marc Jacobs coca-cola light design er valgt ud fra gamle mode billeder

Designet der skal symbolisere kvindemoden fra 1980 er  en kvindesilhuet, der omgives af mange små butterflys, et  symbol for  lanceringen af Coca-Cola light i Radio City Music Hall på Broadway i 1982. 

De andre flasker hylder både 1990´erne og det seneste årti. Her er der taget udgangspunkt i udviklingen af kvindemoden og frem til den mere sporty stil. Marc Jacob har blandt andet fundet inspiration i sin egen forårs-kollektion.

Den nye udgave af Coca-Cola Light findes både på dåser og flasker. Flaske – design vil først være at finde i butikkerne fra maj 2013.

Det er ikke første gang Coca – Cola drikken bliver model for kendte designers kunstværker

Coca-Cola har tidligere ladet dygtige designer skabe deres personlige design på flaske – mange af de dåser og flasker er blevet til samleobjekter.  Nogle af Coca-Cola Lights tidligere designs er blandt andet skabt af Manola Blahnik, Karl Lagerfeld og Jean Paul Gaultier.

 

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

en Kommentar

  1. supergodt skrevet med mange informationer.

Efterlad en Kommentar