11 (1)
11 (1)

Læs hvordan du får gratis reklamer og mange kunder

Nu er det at du skal læse det hele, da alle får fordel her, som forfatter og brugerne af Hverdag og Familie er der meget godt at komme efter. Hvad har du at miste?

Som forfatter af Hverdag og Familie

Vi har lavet det muligt for dig at få flere kunder og gratis reklame på vores side Shop, på denne side kan du udgive reklamer fra din virksomhed, du kan gratis reklamere på vare fra din butik og på den måde få flere kunder til din butik. Læs hvordan du bliver Forfatter og de krav vi stiller til vores forfattere på Hverdag og Familie du har mulighed som forfatter gennem Shop kategorien at udgive artikler med alle de vare du nu har, og derved få bedre brugbare reklame ud til vores brugere.

Som bruger af Hverdag og Familie

Når du er bruger af Hverdag og Familie er der mange goder til dig, tilmeld vores nyhedsbrev og få alle goderne nu, helt gratis. Men der er meget mere, du kan gennem Shop kategorien finde specielle tilbud og rabatter fra de forskellige firmaer, det er nemlig en af de eneste krav vi stiller forfatterne at de skal give vores brugere noget at spare når de kommer fra vores sider, så læs Shop og få gode rabetter og tilbud og oplev hvor godt det er at være bruger af Hverdag og Familie.

Del med Venner det hjælper
Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0

ingen Kommentar

Trackbacks/Pingbacks

  1. Er du Ekspert i din branche så læs vider | Hverdag og Familie - [...] får fordel i at arbejde sammen med os, det arbejde du ligger i dine artikler vil blive belønnet, Læs…
  2. Annoncering gennem Hverdag og Familie | Hverdag og Familie - [...] Ønsker du at annoncere gennem os, kan du læse her hvordan du gør, det. Kontakt os, Vi skal vide…